Home /
MyParcel

MyParcel

Wie zijn wij?

MyParcel is een initiatief van DM Productions B.V. Wij zijn al sinds 1995 actief als bedenkers van nieuwe marketingconcepten voor onder andere Rabobank. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring bij het opstarten en runnen van verschillende webwinkels.

MyParcel is ontstaan vanuit een onvrede over de beperkte oplossingen die de gevestigde distributeurs bieden voor de problemen die komen kijken bij de logistiek van een webwinkel. Wij besloten zelf een systeem te ontwikkelen die het voor iedere webwinkelier mogelijk maakt om te voldoen aan de hoge eisen die de hedendaagse consument op internet stelt.

Gezien de explosieve groei die MyParcel sinds zijn ontstaan heeft meegemaakt, kunnen we concluderen dat wij niet de enige waren met deze behoefte. Door onze ervaring en het persoonlijk contact met onze grote groep klanten, hebben wij goed inzicht in de wensen van de webwinkelier. Dit stelt ons in staat vooruitstrevende oplossingen en producten te blijven bedenken om webshops te helpen groeien.

Wat is MyParcel?

MyParcel is de oplossing voor webwinkeliers die hun verzend- en retourproces gemakkelijker en voordeliger willen organiseren. Als klant van MyParcel maakt u gebruik van voordelige tarieven, uitstekende service én de betrouwbare levering van PostNL. Via onze webbased oplossing kunt u uw (retour)zendingen verwerken, beheren en volgen. Of u integreert MyParcel zeer eenvoudig in uw webshop met één van onze gratis plug-ins.

Door tijd, moeite en geld te besparen kunt u zich volledig richten op uw klant. Door MyParcel te gebruiken kunt u zich meten met (de) toonaangevende webwinkels in Nederland op het gebied van verzending, logistiek en service.

Meer uitleg over onze diensten vindt u op deze site. Wij helpen u ook graag direct met al uw vragen. Toch raakt u pas echt overtuigd als u het gemak van MyParcel zelf ervaart. Daarom zit u bij ons niet vast aan contracten en/of abonnementen en betaalt u geen opstartkosten.
Probeer het dus nu, geheel vrijblijvend en ontdek de vele voordelen van verzenden via MyParcel zelf.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons