TOP WERKGEVER

Minox


Met vele duizenden gebruikers behoort Minox sinds 1983 tot de top vijf op het gebied van boekhoudsoftware voor het MKB in Nederland. 

"Onze visie is simpel: het beste, snelste en meest gemakkelijke boekhoudpakket in Nederland aanbieden. Wij willen je helpen succesvol te zijn."

Banner

breaker


Over Minox


Minox ontwikkelt en verkoopt al ruim 30 jaar ERP- en accountingsoftware in de Nederlandse markt. Sinds 2014 met een geheel nieuw product in de cloud. Ze hebben in de cloud inmiddels de 'must have' accounting features aan boord. Nu is het tijd om mooie en innovatieve nieuwe features live te gaan brengen. Minox ontwikkelt een FinTech oplossing: Cloud accounting met een focus op integratie in een ecosysteem van business software.

Minox heeft de ambitie, kennis en ervaring in huis om het slimmer en beter te doen dan de rest. Ze weten waar de markt behoefte aan heeft en hebben innovatieve ideeën. Ze geloven in de mogelijkheden van nieuwe technologieën en maken daar graag gebruik van. Ze hebben uitbreiding van hun team nodig om dit verder uit te denken en te realiseren.

Minox' cultuur & de impact die je kunt hebben
Binnen Minox heerst een scale-up cultuur. Ze zijn geen startup met de bijbehorende onzekerheden, ontbrekende technologie visie en basics die nog niet op orde zijn. Ze zijn ook geen corporate, met legacy technology, trage veranderprocessen en politics. Ze zijn een bewezen en groeiende organisatie, waarin ze op een professionele manier zeer klantgericht werken aan producten van deze tijd. Waarin veel goed gaat, maar er ook veel dingen nog beter kunnen. En waar ze als team de ambitie hebben om continu te verbeteren.

Ze zijn groot genoeg om echt impact te hebben in de markt, maar ook klein genoeg om als individu echt impact te hebben op hun producten, processen en technologie keuzes. Ze zoeken daarom iemand die zijn mening durft te geven en openstaat voor feedback. Iemand die zichzelf en het team blijft ontwikkelen, en zo meegroeit met de organisatie.

breaker


Werken bij Minox

  • Minimaal marktconform salaris (in de afgelopen jaren is tevens aanvullend een winstdeling uitgekeerd)
  • Reiskostenvergoeding
  • Laptop
  • Mogelijkheid om opleiding of cursussen te volgen
  • Mogelijkheid om naast kerntaken aanvullende zaken op te pakken binnen het eigen interessegebied
  • Indien jouw situatie dat toestaat, is het mogelijk om per direct te starten.


klanten

breaker


Sfeerimpressie


Bij Minox hebben ze een passie voor fantastische producten die hun klanten blij maken, en voor mooie technologie die dit mogelijk maakt. Ze werken middels agile scrum en lean. En met tools zoals JIRA Agile, Confluence, Git en Slack. Afgelopen kwartaal hebben ze ook extra aandacht besteed aan DevOps. Hier is nog veel te doen (is zoiets ooit klaar?). 

Naast je werk als developer bij Minox ben je van harte welkom om mee te sturen aan zaken als automated testing, continuous deployment en dynamic scaling (obv Docker).

Het Minox team
Als team zorgen ze dat we de business value vooraf goed begrijpen, breken ze complexiteit op in delen, en is testen een integraal onderdeel van hun zijn. Van zaken als top notch UX, security, performance en schaalbaarheid liggen ze ’s nachts wakker. In teams van een business analyst, developer en tester (a.k.a. 'de 3 amigo's') tackelen ze zulke uitdagingen.

Bij Minox lunchen ze samen (met degene die dat willen) en elke vrijdag is er een borrel. Regelmatig gaan ze uit eten, meestal gecombineerd met een training of workshop. Jaarlijks is er ook het bedrijfsweekend, waarbij ze elke keer een andere stad bezoeken, en het kerstdiner.

banner

breaker


Waar zit Minox?


Het kantoor van Minox vind je in Veenendaal: een kleine stad die precies tussen Amersfoort en Arnhem in ligt. Kom je met het openbaar vervoer? Dan raden we je aan om uit te stappen bij busstation ‘Veenendaal – Landjuweel’. Vanaf hier is het nog slechts één minuutje wandelen naar het pand van Minox.

Kom je met de auto, dan is dit ook geen enkel probleem; het pand ligt direct naast de A12 en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Locatie

 

          

Recente vacatures