Met vele duizenden gebruikers behoort Minox sinds 1983 tot de top vijf op het gebied van boekhoudsoftware voor het MKB in Nederland. 

"Onze visie is simpel: het beste, snelste en meest gemakkelijke boekhoudpakket in Nederland aanbieden. Wij willen je helpen succesvol te zijn."
Banner breaker


Over Minox


Minox ontwikkelt en verkoopt al ruim 30 jaar ERP- en accountingsoftware in de Nederlandse markt. Sinds 2014 met een geheel nieuw product in de cloud. Ze hebben in de cloud inmiddels de 'must have' accounting features aan boord. Nu is het tijd om mooie en innovatieve nieuwe features live te gaan brengen. Minox ontwikkelt een FinTech oplossing: Cloud accounting met een focus op integratie in een ecosysteem van business software.

Minox heeft de ambitie, kennis en ervaring in huis om het slimmer en beter te doen dan de rest. Ze weten waar de markt behoefte aan heeft en hebben innovatieve ideeën. Ze geloven in de mogelijkheden van nieuwe technologieën en maken daar graag gebruik van. Ze hebben uitbreiding van hun team nodig om dit verder uit te denken en te realiseren.

Minox' cultuur & de impact die je kunt hebben

Binnen Minox heerst een scale-up cultuur. Ze zijn geen startup met de bijbehorende onzekerheden, ontbrekende technologie visie en basics die nog niet op orde zijn. Ze zijn een bewezen en groeiende organisatie, waarin ze op een professionele manier zeer klantgericht werken aan producten van deze tijd. Minox is actief aanwezig op verschillende tech events, onder ander bij het React Amsterdam Conference. Ook organiseert Minox zelf Meetups, waarbij het delen van kennis, de ontwikkeling van nieuwe technologie en het samenkomen centraal staat.  

Tech & tools

Minox maakt gebruikt van verschillende tech en tools waaronder:

  • Tech stack: o.a. Node.js, React+MobX, RabbitMQ, Swagger, JEST
  • Test stack: o.a. Selenium, JMeter, SonarCube
  • Architectuur/DevOps: AWS, microservices, Docker, CI, API First, Mobile First, agile scrum
  • Tooling: Git/Bitbucket, Jira, Confluence, Slack

5 vacatures

Inside Sales en Marketing Engineer bij MinoxVEENENDAAL33352
Senior JavaScript Developer bij MinoxUTRECHT28097
Medior JavaScript Developer bij Minox UTRECHT28098
Medior JavaScript Developer bij MinoxVEENENDAAL29823
Senior JavaScript Developer bij MinoxVEENENDAAL32115