Home /
Minoto Group

TOP WERKGEVER: Minoto Group

Minoto Group BV is aanbieder van een wereldwijd content delivery network gericht op video.

breaker


Over Minoto Group

Het videoplatform van Minoto is gericht op developers. Middels een groot aantal API’s kunnen bedrijven het systeem op diverse manieren integreren. Het platform wordt tevens als whitelabel videoplatform geleverd. Tevens is het platform geschikt voor zowel on-demand streaming, als live streaming en heeft een hoge capaciteit om piekmomenten op te vangen.

Het platform heeft zowel nationale als internationale gebruikers. Vanwege de sterke groei binnen het segment online video zal het platform ook voor de toekomst een belangrijke focus blijven.

Minoto Group is opgericht in 2008 en is onlangs verhuisd naar het nieuwe bedrijfspand in Houten.

Bannerbreaker


Klanten en projecten

Elke dag helpt Minoto merken, uitgevers, webportals en webbureau's om hoge kwaliteit video te streamen. Zij doen dit voor vele verschillende klanten. Een aantal van deze klanten zijn:

klantenbreaker

Werken bij Minoto Group

Bij Minoto Group is er sprake van een informele, dynamische no-nonsense cultuur met collega's die door de wol geverfd zijn. Daarbij krijg je uitstekende mogelijkheden om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Het team heeft veel ervaring in media, online marketing, advertising en enterprise technologies. Ze houden zich graag bezig met bijzondere videoprojecten waarvoor net dat beetje meer nodig is. Ze helpen klanten graag op weg en blijven gedurende het hele traject betrokken.

Medewerkersbreaker


Waar zit Minoto Group?

Minoto is gevestigd aan de aan de Lange Schaft, te Houten. De vestiging zit vlakbij de rondweg waardoor het bedrijf goed bereikbaar is. 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons