TOP WERKGEVER

MINC

MINC is gespecialiseerd in fulfilment, ofwel order logistiek voor bedrijven, (r)etailers en webwinkeliers. Zij zorgen voor de logistieke afhandeling van B2C en B2B orders. Dit houdt in dat ze producten of materialen op voorraad nemen & beheren, orders picken, bestellingen verzendklaar maken en aanbieden aan de gewenste vervoerder.
Banner

Over MINC

MINC verzorgt Direct Mailings én Web-to-Print oplossingen. Denk bij print-producties aan de uitvoering van below-the-line communicatie zoals Direct Mailings en Web-to-Print activiteiten (ook bekend als Web2Print, template applicatie, remote publishing, print e-commerce en Printing on Demand (POD)). Desgewenst aangevuld met inbound call-center services.

Daarbij combineren ze direct mailings, statische en gepersonaliseerde webpagina’s (PURLS), sms, en e-mails met online content en zorgen ervoor dat de boodschap bij de juiste personen aankomt.

De MINC groep biedt fulfilment (=logistieke oplossingen) voor elke webshop en e-commerce activiteit die je kunt bedenken. Ze verzorgen het complete proces van (e-)fulfilment inclusief het koppelen met je webshop(s), een online dashboard én een cut off tijd van 00.00 uur.

over

Werken bij MINC

Je werkt in een team van professionals, in een open en informele cultuur. Je gaat deel uitmaken van een leuk team en hebt veel vrijheid. Je komt werken in een toekomstbestendige branche bij een prominente speler welke ISO 9001-2000 gecertificeerd is. Je krijgt afwisselend werk in een inspirerende omgeving waar je gestimuleerd wordt je zelf steeds te verbeteren en te ontplooien.Waar zit MINC?

Het kantoor van MINC is gevestigd op het industrieterrein van Mijdrecht, een aantal kilometer onder Amsterdam. Het bedrijf is goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer.

Recente vacatures