METMEER

Als e-commerce & online marketing specialist helpt METMEER klanten de volgende stap te zetten in het online landschap.

"Van ambitie naar resultaat".

METMEER bouwt geavanceerde shops op het Magento platform voor B2C en B2B markten. Met slimme zoekmachine marketing (Adwords) en zoekmachine optimalisatie zorgen ze voor relevant verkeer. De scherpe focus op conversie optimalisatie en emailmarketing zorgt voor meer omzet.

Werken bij METMEER

Bij METMEER werk je met een hechte groep collega's aan uitdagende projecten voor mooie klanten zoals Sligro, Emté en Greenpeace. Het kantoor ademt een relaxte huiskamersfeer, waar iedereen het maximale uit z’n werkdag kan halen. Na de daily stand-up zit je op een heerlijke Arbo-proof bureaustoel achter je Macbook Pro gekoppeld aan twee grote schermen. Zo heb je perfect overzicht over al je werkzaamheden.

Ze werken bij METMEER continu aan interne ontwikkeling. Processen worden geoptimaliseerd zodat herhalende taken niet meer nodig zijn. Zo proberen ze het maximale uit je tijd te halen en kunnen ze focussen op de inhoud.
Halverwege de dag staat er een heerlijk uitgebreide lunch. Na een potje tafelvoetbal kan iedereen weer fris aan de gang. Beweging is voor iedereen belangrijk en van tafelvoetbal wordt je niet moe. Daarom is er de mogelijkheid om je één keer in de week goed te laten afmatten in de sportschool (niet verplicht uiteraard). Zo kan iedereen sterk en fit werken.

Recente vacatures