Medicore

Medicore is de dynamische en snel groeiende ontwikkelaar van het complete en gebruiksvriendelijke webbased MC EPD.

Onze softwareoplossingen dragen bij aan een effectieve uitwisseling van data en procesverbeteringen in ziekenhuizen, behandelcentra, instellingen en praktijken in de ziekenhuiszorg en geestelijke gezondheidszorg. Dagelijks werken meer dan 18.000 mensen in de zorg met onze software.

Medicore heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en een gedegen kennis van de meest vooruitstrevende mogelijkheden van ICT. Inmiddels is Medicore uitgegroeid tot marktleider in EPD’s voor de planbare zorg en de ambulante GGZ. Samen met Cure4 en Vitaalpunt maakt Medicore deel uit van the Healthcloud.

 

Onze mensen

 

Medicore is opgericht in 2004. Onze bijna 100 medewerkers zijn stuk voor stuk gedreven, enthousiaste, professionals met specialistische ervaring in de automatisering van de geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuiszorg en praktische ervaring bij implementaties.

Bij de ontwikkeling van (software)producten en bij projecten combineert Medicore haar jarenlange ervaring in de gezondheidszorg met een gedegen kennis van vooruitstrevende mogelijkheden van ICT. Medicore is ervan overtuigd dat haar softwareoplossingen bijdragen aan procesverbetering in de zorg.

banner

Recente vacatures