TOP WERKGEVER

LEVIY

LEVIY is een organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van laagdrempelige IT toepassingen binnen de facilitaire wereld. 

Bannerbreaker


Over LEVIY

De naam LEVIY betekent “mensen samenbrengen” en dat is exact wat LEVIY doet. De softwareoplossingen zijn met name geschikt voor de facilitaire markt. De primaire focus is gericht op het verbeteren van operationele processen op de werkvloer en daarmee de samenwerking tussen opdrachtgevers en leveranciers. De state of the art oplossingen bevatten naar wens in te stellen modules en functionaliteiten. Door het ontwikkelen van op maat gemaakte software applicaties maken zij processen efficiënter, inzichtelijker en dynamischer. LEVIY is een organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van laagdrempelige IT-toepassingen binnen de facilitaire wereld. Hiermee willen zij aanbieders van facilitaire diensten en vooral ook het MKB de kans bieden mee te groeien met de ontwikkelingen en wensen van de markt.

breaker

Werken bij LEVIY

LEVIY bestaat uit een jong en enorm gemotiveerd team van 15 personen, klaar om de wereld te veranderen. Onderling contact en teamspirit staat bij LEVIY hoog in het vaandel! Op verschillende manieren werken ze hier aan. Zo zijn er op vrijdagmiddag regelmatig presentaties die een ieder inzicht geeft in het werkgebied op andere afdelingen of bewegingen in de markt. Er wordt altijd samen gelunched. Deze lunch wordt door LEVIY verzorgd, daarbovenop laten ze op vrijdag friet of sushi bezorgen! Daarnaast vinden ze het belangrijk (en natuurlijk leuk) om er samen op uit te gaan. De laatste bedrijfsuitjes lopen uiteen van een bezoek aan de escape room met aansluitend diner tot de foute party van Qmusic! Ook zijn ze bezig met hen eigen gezondheid. Daarom gaan ze, uiteraard vrijwillig, met het bedrijf eens per week samen sporten!

Medewerkersbreaker


Waar ligt LEVIY?

LEVIY bevindt zich vlakbij de A1 bij Amersfoort. Het pand is makkelijk te bereiken met de auto. Binnen 15 minuten loopafstand ligt het station Amersfoort Schothorst.

Locatie

 

          

Recente vacatures