TOP WERKGEVER

Koen


Koen werkt met een team ambitieuze professionals aan geavanceerde software voor complexe, operationele problemen bij grote bedrijven en instellingen

Banner

breaker


Over Koen


De naam Koen is afgeleid van het Germaanse Koenraad. Het betekent 'de dappere raadgever'. Daarnaast is Koen verwant aan het woord 'kunnen'. Koen betekent dus 'dapper' en 'wie iets kan' of 'wie bekwaam is'. Ze hebben verstand van zaken, denken mee met de klant en zijn niet bang hun directe mening te geven als dat naar hun idee het project ten goede komt. Vanuit hun kantoor in Capelle aan den IJssel houden ze zich dagelijks bezig met het ontwikkelen van waardevolle software voor hun opdrachtgevers.

Koen’s werkwijze
Koen Software is een jong bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van maatwerksoftware. Voor hun zusterbedrijf SmartInstall zijn ze in 2011 begonnen met het ontwikkelen van software om de landelijke uitrol van slimme energiemeters te faciliteren. Die kennis en ervaring zetten ze vandaag de dag in om ook bij hun eigen klanten complexe bedrijfsprocessen te ondersteunen of te automatiseren met behulp van maatwerksoftware-oplossingen.

Koen bouwt voor de klant een oplossing op maat die goed aansluit op hun IT-landschap. Dit doen ze samen met de klant. Hierbij gebruiken ze bouwstenen uit eerdere projecten of ze starten met een leeg blad; de klant bepaalt. Software ontwikkelen met Koen is vooral heel leuk. Door hun iteratieve manier van werken realiseren ze snel resultaat.

over

breaker


Klanten en projecten


De klanten van Koen bestaan op dit moment al uit ziekenhuizen, rederijen en netbeheerders. Daarnaast hebben ze ambitieuze groeiplannen, dus die lijst gaan ze de komende jaren flink uitbreiden!

klanten

breaker


Werken bij Koen


Werken bij Koen betekent een zelfstandige, uitdagende rol binnen een klein team bij een snelgroeiend bedrijf. Je krijgt bij Koen de unieke mogelijkheid om jezelf in de diepte en de breedte te ontwikkelen. Daarnaast ben je als medewerker van Koen betrokken bij alle fases en aspecten van de software development lifecycle.

Verder krijg je bij Koen:

  • Volop ruimte om te pionieren en te experimenteren met nieuwe technologie.
  • Een uitstekend salaris en een goede sfeer
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken.
  • Een all-inclusive, uitgebreide lunch en heerlijke Jura espresso
  • Wandelingen met onze kantoorhond: Guusje
  • Maandelijkse Hackathons.


Bekijk de huidige vacatures van Koen op Bonque.nl.


Medewerkers

breaker

 

Waar zit Koen?


Je vindt Koen in Capelle aan den IJssel; net onder de rook van Rotterdam. Kom je met de trein, dan is het slechts 10 minuutjes lopen vanaf station 'Capelle Schollevaar'. Besluit je toch de auto te nemen? Het pand ligt direct naast de A20 en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Locatie

 

          

Recente vacatures