Home /
Kodision

TOP WERKGEVER: Kodision


Kodision levert software voor digitale dienstverlening. Van state-of-the-art case- en klachtenmanagement, kennismanagement en zaaksystemen tot en met intelligente webformulieren, webintakesystemen en digitale loketten. 

Banner

breaker


Over Kodision


Sinds 1998 ontwikkelt en implementeert Kodision software ter ondersteuning van de dienstverlening bij organisaties in de financiële sector, publieke sector en zakelijke dienstverlening. 

Oplossingen voor ambitieuze publieke én zakelijke organisaties, die graag voorop lopen met hun digitale dienstverlening. Kodision stelt haar opdrachtgevers in staat hun (digitale) dienstverlening aantrekkelijker, efficiënter en kwalitatief hoogwaardiger in te richten. Dit leidt tot meer klantloyaliteit, een hogere productiviteit en lagere operationele kosten. Een sluitende business-case is altijd binnen handbereik.

De oplossingen van Kodision maken het inrichten van complexe interne en externe processen eenvoudiger. De klant wil de kwaliteit van hun dienstverlening naar een hoger niveau brengen zonder ingewikkelde techniek; Kodision maakt het mogelijk.

over

breaker


Klanten en projecten


In de publieke sector is Kodision actief bij vele middelgrote tot grote gemeenten, provincies, zelfstandige bestuursorganen, inspecties en centrale overheden. In 2013 bleek de top 3 van best presterende organisaties in de digitale dienstverlening van Nederland uitsluitend te bestaan uit klanten van Kodision.

Opdrachtgevers van Kodision ontvangen regelmatig onderscheidingen voor hun digitale dienstverlening. Onder meer de gemeente Amsterdam, gemeente Den Haag, gemeente ’s-Hertogenbosch, gemeente Hoorn, Provincie Gelderland, Provincie Zuid-Holland, Stad Antwerpen, Stad Gent, UWV, Commissariaat van de Media, Inspectie Leefomgeving en Transport (ILenT), immigratie en naturalisatie dienst (IND), RVO, Rijkswaterstaat en de Belastingdienst behoren tot de klantenkring van Kodision.

In de zakelijke dienstverlening behoren diverse top 500 opdrachtgevers tot hun klantenkring. Zo maken onder andere KPN, SNS, Unigarant Verzekeringen, Schuuring, Stena Line en Zodiac Aerospace naar volle tevredenheid gebruik van de software van Kodision.

Kodision is Microsoft Gold Application Development Partner.


klanten

breaker


Werken bij Kodision


Kodision biedt jou, naast een uitdagende job in een jonge, dynamische werkomgeving, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een prima salaris, gekoppeld aan ervaring en kennis
  • Veel studie- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een afwisselende baan met veel ruimte voor eigen ideeën en inzichten
  • Een contract voor 32-40 uur
  • Werken in een inspirerende, moderne en representatieve omgeving
  • Een goede pensioenregeling
  • Een 13e maand
  • 27 vakantiedagen.
"Bij Kodision vinden wij mensen het belangrijkst. Zonder hen zou Kodision nooit zijn uitgegroeid tot wat Kodision nu is."

Bekijk de huidige vacatures van Kodision op Bonque.nl.

breaker

 

Waar zit Kodision?


Je vindt Kodision in Arnhem aan de IJsselburcht 3. Het pand is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Kom je met de bus, dan kun je het beste uitstappen bij de halte 'Arnhem, Brekelenkampstraat'. 

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons