TOP WERKGEVER

Kempen Automatisering

Kempen Automatisering analyseert bedrijfsprocessen, verzorgt hoogwaardige hosting van projecten en vertaalt wensen en eisen naar maatwerk software oplossingen. Dit doen zij al ruim 15 jaar met een ijzersterk team.

We/provide5

Over Kempen Automatisering 

Kempen Automatisering heeft zich sinds 1999 gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software op basis van FileMaker Pro. Vanaf 2002 behoort Kempen Automatisering bij de FileMaker Business Alliance, een alliance van bedrijven die nastreeft maatwerk software van hoge kwaliteit te ontwikkelen. Dit doet Kempen Automatisering onder andere in: Relatiebeheer, Productbeheer, Voorraadbeheer, Planning, Collectiebeheer, Rapportage, etc.

Wat voor bedrijf je ook hebt en hoe complex de bedrijfsactiviteiten ook zijn, zij zorgen ervoor dat IT-structuren makkelijk in de bedrijfsprocessen worden geïntegreerd.

In 2012 is aan hun het hoogst haalbare toegekend door FileMaker USA: Platinum certificering. Hiermee bewijzen zij de kwaliteit van hun werkwijze en geleverde maatwerk software. Kempen Automatisering ontwikkelt voor een groot aantal sectoren en branches zoals: Health, Private Finance en de Desktop Publishing sector.

Werken bij Kempen Automatisering

Het kantoor van Kempen Automatisering is net zo open als de directie. Er heerst een informele werksfeer, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Het bedrijf bestaat sinds 2000 en is klein, dynamisch en collegiaal. Ze hanteren flexibele werktijden en bieden een goed salaris.

Waar zit Kempen Automatisering?

Kempen Automatisering is gevestigd op een bruisende locatie nabij hartje Hilversum.

Recente vacatures