Jules Energy heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en vermarkten van slimme platformen voor het verhandelen van energie.

"Drijvende kracht achter het eerste energietransactieplatform ter wereld.

Het team van Jules Energy is de drijvende kracht achter de totstandkoming van het eerste energietransactieplatform ter wereld.

breaker

Over Jules Energy

Jules Energy is een jonge, ambitieuze organisatie die met innovatieve online energieproducten voor zakelijke klanten Europa aan het veroveren is.

De energieproducten van Jules Energy bieden kleinschalige elektriciteitsproducenten of bedrijven met een grote elektriciteitsvraag de mogelijkheid om het rendement van hun energiehuishouding te optimaliseren.

De vooruitstrevende webbased software van Jules Energy wordt gekenmerkt door gebruikersvriendelijkheid en overzichtelijkheid. Op diverse Europese energiemarkten wordt de software ingezet.

breaker

Klanten en projecten

Jules Energy werkt voor kleine én grote klanten. Daarnaast is Jules zelf energy leverancier voor groene stroomopwekkers. Het transactieplatform stelt Jules beschikbaar als SAAS softwareapplicatie aan derde energy bedrijven. Zo werkt Jules onder andere voor Engie. Engie is het handelsplatform voor de zakelijk markt in Nederland (onder de naam EnDeal) en het Verenigd Koninkrijk. In de toekomst moet het platform in meer Europese landen toegepast gaan worden. 

Jules Energy kijkt verder dan de landsgrenzen. Sinds Juni 2011 is het bedrijf ook actief in Engeland. Samen met Total Gas & Power werd het eerste energieplatform van Groot-Brittannië, waarop zowel stroom als gas voor korte én lange termijn verhandeld wordt, ontwikkeld.

breaker

Werken bij Jules Energy

Bij Jules Energy tref je een informele, open en zelfstandige cultuur. Je krijgt een goed salaris, afgestemd op je rol binnen het bedrijf, je ervaring en je prestaties. Het arbeidsvoorwaardenpakket is flexibel en biedt ruimte voor persoonlijke invulling. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een eigen laptop en een leaseauto of vervoersregeling.

Het belangrijkste: Jules Energy biedt je een uitdagende functie in een aangename werkomgeving.

breaker

Waar zit Jules Energy?

Jules Energy is gevestigd in Bodegraven. Je kunt het kantoor zien vanaf de A12; het is met de auto gemakkelijk te bereiken.

0 vacatures

Jules Energy heeft nog geen vacatures online staan.