TOP WERKGEVER

JDM Software

JDM Software is een succesvolle en snelgroeiende onderneming die zich richt op de verbetering van de telefonische bereikbaarheid van bedrijven.

''Krachtige telefoniesoftware met goede support.''  

JDM Software is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in krachtige telefoniesoftware met uitgebreide functionaliteit en compatibiliteit. Daarnaast biedt JDM Software garantie en ondersteuning voor resellers, met goede derdelijns ondersteuning.

breaker

Over JDM Software

PeterConnects voor Cisco Communications en Microsoft Skype for Business

JDM Software heeft uitgebreide expertise opgebouwd in het ontwikkelen van allerlei software voor de Cisco Unified Communications Manager en Microsoft Skype for Business. Het bedrijf heeft een reeks producten ontwikkeld die een onmisbare aanvulling vormen voor deze programma's. Deze producten dragen de naam PeterConnects en zijn ontwikkeld voor de verbetering van telefonische bereikbaarheid. PeterConnects is behalve voor Cisco Unified Communications Manager en Microsoft Skype for Business ook beschikbaar voor Asterisk.

"Het standaardproduct voor de Nederlandse en Belgische markt."

Groot marktaandeel

Met de PeterConnects Attendant heeft JDM Software een marktaandeel verworven van ca. 90 procent onder Cisco Communications Manager-gebruikers in de Benelux. Daarmee is Attendant het standaardproduct geworden voor de Nederlandse en Belgische markt. Ook Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië behoren tot de markten die JDM bedient; het bedrijf heeft daar eigen mensen in dienst en heeft de ambitie om internationaal nog verder te groeien.

Netwerk van gerenommeerde resellers

Met goede producten en uitstekende dienstverlening is JDM Software erin geslaagd een uitgebreid netwerk op te zetten van gerenommeerde resellers door heel Europa. Gebruikers van de software van JDM zijn te vinden in allerlei branches.

Nieuwe generatie producten

JDM is sinds kort gestart met de lancering van een nieuwe generatie producten. Hierin staan gebruik van het web en SaaS centraal.

breaker

Klanten en projecten

Certificaten

JDM Software biedt producten die door zowel Cisco Systems als Microsoft getest en gecertificeerd zijn. Het bedrijf is er trots op zichzelf Cisco Preferred Solution Partner en Microsoft Gold Partner te mogen noemen. Dit staat garant voor goede kwaliteit en naadloze integratie met de telefoniesystemen van beide bedrijven.

Groot netwerk 

JDM Software heeft een groot netwerk van ruim 100 resellers in 9 landen. Een greep hieruit zie je hieronder:

breaker

Werken bij JDM Software

JDM Software zoekt talentvolle nieuwe collega's die mee willen werken aan de doorontwikkeling, vernieuwing en kwaliteit van de PeterConnects-producten. Het bedrijf vraagt communicatieve teamspelers die nauwkeurig werken en vasthoudend zijn.

Als je bij JDM aan de slag gaat, zul je jouw kennis en vaardigheden optimaal kunnen benutten. Je komt te werken op het kantoor in Maassluis. Er is ruimte voor je eigen initiatief en je kunt trainingen volgen en cursussen bijwonen. Op de werkvloer heerst een informatieve, plezierige sfeer en wordt gewerkt met korte lijnen. Innovatie en dynamiek staan centraal in de internationaal georiënteerde werkomgeving. JDM Software biedt jou een marktconform salaris en een afwisselende en veelzijdige functie.

breaker

Waar zit JDM Software?

JDM Software is gevestigd in het centrum van Maassluis. Je kunt dus makkelijk de deur uit om te lunchen met collega's of om even boodschappen te doen. Het kantoor ligt daarnaast vlak bij het station en is goed te bereiken via de A20.

          

Recente vacatures