Home /
IT-Workz

TOP WERKGEVER: IT-Workz

IT-Workz brengt technologie en onderwijs dichter bij elkaar. Het bedrijf verzorgt elk aspect van automatisering en informatisering en past didactische mogelijkheden toe in het onderwijs en leren. Innovatie staat daarbij centraal.

"Excellent, innovatief en bevlogen."

IT-Workz gelooft dat slimme inzet van ICT kan resulteren in beter onderwijs en zorgt voor aansluiting bij de belevingswereld van jongeren. Het leggen van de juiste verbindingen is daarbij de sleutel. 

breaker

Over IT-Workz

IT-Workz gelooft sterk in de kracht van innovatie: volgens het bedrijf kan technologie écht een positieve verandering in het onderwijsproces brengen. Door de aanwezige kennis en expertise is IT-Workz in staat de technologische ontwikkelingen te vertalen naar praktische toepassingen voor het onderwijs.

IT-Workz helpt onderwijsinstellingen met:

 • kostenbesparing;
 • flexibel en effectief (samen)werken;
 • eenvoudig en snel informatie vinden;
 • advies, informatie en de toepassing van de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovatieve toepassingen;
 • beheer en optimalisatie van de ICT-infrastructuur;
 • volledige ontzorging van de ICT-dienst;
 • stabiele infrastructuur;
 • analyse van bedrijfsbehoefte en advies over ICT-oplossingen;
 • verdieping van het onderwijs.

breaker

Projecten

Momenteel is IT-Workz bezig met onder meer de volgende projecten:

 • Interactieve prints in studiematerialen

Zolang nog niet elke leerling de beschikking heeft over een eigen device voor gebruik tijdens lessen, is het lastig om over te schakelen naar digitale leermiddelen. Interactieve prints zouden hierbij uitkomst kunnen bieden. 

 • Instroomvoorspeller

In de Innovation Board is het idee gepitcht om te komen tot een dashboard met gegevens uit openbare bronnen. Denk aan demografische gegevens, marktontwikkelingen en historische gegevens over doorstroom. Het idee is dat een instelling hiermee veel scherper in beeld kan brengen welke opleidingen ze moet uitbreiden of juist krimpen.

 • Trigger me knowledge

Het idee is om een app te maken die deelnemers op onverwachte momenten een vraag voorlegt over de stof die de deelnemer denkt te beheersen. Binnen één minuut moet de deelnemer het goede antwoord geven, anders kost het punten. Zo kan een leerling op een leuke manier oefenen om de stof op ieder moment en snel te reproduceren.

breaker

Werken bij IT-Workz

De medewerkers van IT-Workz zijn gedreven, tonen ondernemerschap en hebben visie en durf. Hierdoor ontstaat een dynamische werkomgeving waarbinnen mensen de kans krijgen al hun talenten te ontwikkelen en te gebruiken. Klinkt goed, toch?

Je komt te werken in een team met collega's die klantgericht zijn en meedenken met de ontwikkelingen van klanten. Jij zult dan ook de ruimte krijgen om je verantwoordelijkheid op te pakken en waar te maken. Jouw collega's zullen je uitdagen om met ideeën te komen en deze uit te werken. IT-Workz doet een beroep op je creativiteit en je zelfstandigheid en daagt je steeds uit het beste van jezelf te geven. 

IT-Workz wil optimaal gebruik maken van jouw talenten en je kwaliteiten en proberen die steeds verder te versterken. De werkomgeving is zo ingericht dat jij je werk optimaal kunt uitvoeren; je kunt je flexplek uitzoeken, gebaseerd op de werkzaamheden die je doet. 

Er hangt bij IT-Workz een informele en dynamische sfeer en de collegialiteit is hoog. Door het jaar heen worden verschillende toffe activiteiten georganiseerd, waaronder zo nu en dan een sportieve uitdaging.

breaker

Waar zit IT-Workz?

IT-Workz is gevestigd in Etten-Leur, het kantoor ligt vlakbij de A58. Met de auto ben je zo op je werk.

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons