Home /
Isatis Business Solutions

Isatis Business Solutions

Isatis Business Solutions maakt onderdeel uit van de Isatis Group. Ze werken met 130 collega's binnen acht business units aan unieke ICT-oplossingen voor uiteenlopende markten.
 
Isatis Group heeft zijn oorsprong in de software-ontwikkeling, maar is inmiddels uitgegroeid tot strategisch partner van diverse ondernemingen en externe klanten. Iedere business unit is product georiënteerd en heeft kennis van een specifiek domein. Of het nu gaat om interaction design, online marketing, design, software development of Business intelligence: de kennis en expertise is binnen de dedicated teams aanwezig!
 
Business Solutions Expertise >

Big Data is het speelveld waarin Isatis Business Solutions opereert. Onze professionals hebben gewerkt met uiteenlopende organisaties - groot MKB, groot zakelijk, diverse branches - aan uiteenlopende vraagstukken. Natuurlijk is het werken met gestructureerde data altijd een belangrijke tak van sport geweest. Echter, de laatste jaren groeit de hoeveelheid en het soort data en daarmee de mogelijkheden, maar ook de complexiteit. Isatis Business Solutions zet deze complexiteit om in cijfers die voor een organisatie werken. Met de specifieke kennis en software brengen we een semantische structuur aan en geven de data de juiste antwoorden.

Isatis Business Solutions helpt graag met het formuleren van de vragen en het verkrijgen van de antwoorden om doelstellingen sneller en effectiever te realiseren.

Werken bij Isatis Business Solutions >

Isatis Group is gevestigd in het midden van het centrum van Nijmegen, aan het Keizer Karelplein. Op slechts enkele minuten lopen van het station en met ruime parkeergelegenheid op steenworp afstand. Net als iedere andere business unit, staat Isatis Business Solutions voor innovatie en groei. Wij weten als geen ander dat software en applicaties enkel hun werk kunnen doen met de juiste mensen. Daarom zijn we altijd op zoek naar goede mensen; technische collegae, maar ook strategen, accountbeheerders en conceptuele denkers. Isatis Business Solutions helpt jou groeien en biedt mooie kansen.
 
banner
 
 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons