ISAAC

ISAAC stelt bedrijven in staat internettechnologie succesvol in te zetten in de bedrijfsvoering. Van kostenbesparing tot omzetverhoging! Dagelijks werken we met passie en gedrevenheid aan uw web- of softwareoplossing. Wij leveren beheerbare websites en portals, professionele webshops, effectieve mobiele applicaties en solide middleware.

Bij ISAAC The Full Service Internet Agency werken we aan innovatieve web- en software oplossingen. We maken producten met een doel: uw doel. Welk doel dat ook mag zijn. Onze producten zijn ambachtelijk en uitsluitend met de hand geproduceerd. En dat zie je. Met gepaste trots tonen we u een overzicht.

We beschouwen ieder project als een ware uitdaging. Of het nu gaat om een beheerbare website, solide webshop, mobiele applicatie of complexe middleware implementatie. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de retail- en financiële sector. Bekijk hieronder enkele recent opgeleverde projecten.
 
ISAAC is sinds de oprichting gevestigd in de stad van licht, technologie en 'dutch design'. Eindhoven staat ook bekend om zijn bedrijvigheid: het is niet voor niets dat bedrijven zoals Philips en VDL in Eindhoven gevestigd zijn. De Brabantse hartelijkheid is te herkennen in onze werkwijze. Aan de Marconilaan bent u welkom voor een passend advies onder het genot van een kop koffie of schuimende cappuccino.
 
ENABLING E-BUSINESS Since 1999
 
 
 
 

Recente vacatures