Home /
Intermax

Intermax

Intermax Hosting is een dynamisch bedrijf dat voornamelijk bestaat uit jonge, gedreven mensen, die een passie hebben voor het internet.
 
Werksfeer Intermax Hosting
We houden van een informele werksfeer waarin iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden kent en neemt. Tonen van eigen initiatief is belangrijk. We geloven in collegialiteit. Begrippen als eerlijkheid en wederzijds respect staan daarbij centraal.
 
Creativiteit en eigen ontwikkeling
Intermax Hosting is weliswaar een technisch bedrijf, maar we richten ons op mensen. Wij delen graag kennis, creativiteit en ervaring met onze relaties en klanten. Dit bereiken we onder andere door ons binnen het HR&D beleid te richten op de persoonlijke ontwikkeling van elke medewerker. Hierbinnen staat de behoefte van de medewerker centraal; het gaat om zijn/haar ontwikkeling op technisch en persoonlijk gebied.
 
Naast vacatures en stages ook de BijbaanPoule
Intermax biedt studenten naast hun studie een kans om te ervaren welke mogelijkheden er zijn binnen het werkveld van de IT en tegelijkertijd leuk bij te verdienen. Als je op regelmatige, en flexibele basis beschikbaar bent én je doet een relevante opleiding nodigen we je van harte uit kennis te komen maken.
 
Intermax is een financieel gezond bedrijf
Sinds onze oprichting in 1994 wordt er winst gemaakt. Onze vermogenspositie is goed en de liquiditeit is op orde. Een jarenlang financieel conservatief beleid blijkt in deze economische crisis een verstandig beleid te zijn geweest. Ook dit jaar realiseert Intermax uitstekende groeipercentages, zowel in omzet als in resultaat. Het is daarom niet verwonderlijk dat steeds meer aansprekende klanten voor Intermax Hosting kiezen.
 
 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons