Home /
Integrace

TOP WERKGEVER: Integrace


Integrace levert totaaloplossingen voor online zakendoen en online communicatie. Met deze oplossingen helpt Integrace zijn klanten om een leidende positie in hun markt te behalen en te behouden. 

breaker


Over Integrace

Integrace richt zich op drie gebieden. Met het e-commerce platform Shoxl biedt Integrace een geavanceerde totaaloplossing voor bedrijven met grote en gevarieerde assortimenten, zoals groothandels en grote retailers. Voor het beheer van de productdata die de basis vormt voor dergelijke shops levert Integrace geavanceerde PIM-systemen. En met het publicatieplatform RegioGrid ondersteunt Integrace vrijwel alle Nederlandse regionale omroepen met het publiceren van hun nieuws op websites en apps.

Integrace is in 2000 gestart als bouwer van maatwerkoplossingen. Enkele jaren geleden is een transformatie ingezet naar de ontwikkeling van (eigen) standaard oplossingen. Deze transformatie naar productleverancier is inmiddels vrijwel afgerond. Het ontwikkelteam van Integrace werkt hard aan het vervolmaken van onze producten, waarmee zij internationale ambities hebben.

Applicatie-architectuur en ontwikkelomgeving

Integrace baseert zijn oplossingen vrijwel uitsluitend op technologie van Microsoft. De producten van Integrace zijn opgezet volgens de laatste inzichten, en de ontwikkelstraat is state-of-the-art. Bij Integrace werken ze met:

  • C#, Visual Studio (met plug-ins als Resharper voor de nodige standaardisatie van code);
  • Bootstrap en Less;
  • MVC en event-driven architecturen;
  • SOAP, XML en JSON;
  • SQL Server en RavenDB;
  • Unit-based testing, met NCrunch als ondersteunend gereedschap;
  • TeamCity voor Continuous Integration;
  • Octopus Deploy voor deployment;
  • SCM-tools als Kiln (Mercurial), en voor bug-tracking het bijbehorende Fogbugz;
  • Hosting gebeurt in Microsoft Azure en/of de eigen infrastructuur.

Bannerbreaker


Klanten en projecten

De oplossingen van Integrace zijn in alle aspecten flexibel en schaalbaar. Voor onze Shoxl webshops is het om het even of we praten over een assortiment van 50000 of van 500000 producten. Ons Regiogrid publicatieplatform ondersteunt alle populaire redactiesystemen en website-technologieen, en ook als heel Nederland tegelijkertijd reageert op een pushbericht in de apps van de Regionale Omroepen blijft alles prima functioneren. Klanten zijn onder andere:


klantenbreaker


Werken bij Integrace

Integrace is een klein en informeel bedrijf. Er zijn zeer korte lijnen en bureaucratie is Integrace onbekend. Werktijden zijn flexibel en over een keertje thuiswerken wordt nooit moeilijk gedaan. Wat ze wel belangrijk vinden: teamspirit, betrokkenheid en “drive”.

Per oktober is Integrace gevestigd in het centrum van Eindhoven, in het markante gebouw “De Witte Dame”. Het kantoor bevindt zich daarmee op loopafstand van Station Eindhoven. Er heerst een prettige sfeer en er zijn zitzakken en binnenkort ook nog eens een mooi dakterras.

Medewerkersbreaker


Waar zit Integrace?

Integrace is gevestigd in het Science Park Eindhoven. Via de A2 en de A50 ben je zo op kantoor.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons