Home /
Integrace

TOP WERKGEVER: Integrace


Integrace levert totaaloplossingen voor online communicatie en online zakendoen. Deze oplossingen helpen de klanten om een leidende positie in hun markt te behalen en te behouden. Integrace doet de dingen nét even anders dan anderen.

breaker


Over Integrace

Integrace is opgericht in het jaar 2000, zo ongeveer op het moment dat de internet zeepbel uit elkaar spatte. Vele jaren na dato bestaat het bedrijf niet alleen nog steeds, maar kan het tevens bogen op prachtige klanten, mooie projecten, en innovatieve producten.

De basis voor dit succes en de continuïteit ligt, naar de vaste overtuiging, in de klantfocus. De klanten staan op de eerste plaats of zelfs nog wat daarboven. Dat merken ze, en dat leidt tot langlopende samenwerkingen die voor beide partijen profijtelijk zijn.

In de productontwikkeling richt Integrace zich op de realisatie van standaard systemen en geavanceerde bouwstenen voor oplossingen op het gebied van online marketing en sales. Het productassortiment omvat de volgende producten:  

  • SiteManager CMS: een systeem voor contentbeheer en contentdistributie;
  • ProductManager/CatalogueManager:  software voor beheer van complexe productdata en grote/gevarieerde productassortimenten;
  • ShoxlPro: een software platform voor de realisatie van grote en geavanceerde webshops;
  • Shoxl Webshops: een volledig standaard webshop, gericht op de kleinere webshop;
  • PrintManager: software voor de productie van PDF-output;
  • Overige componenten en online diensten (SitePublisher, Solr Site Search, DropToPrinter).

 In samenhang leveren deze oplossingen een complete basis voor de realisatie van state-of-the-art sites en shops. 

Bannerbreaker


Klanten en projecten

De oplossingen van Integrace zijn in alle aspecten flexibel en schaalbaar. Een CMS voor één gebruiker of met een complexe workflow: SiteManager CMS kan het allebei aan. Een website voor één platform of voor laptop, tablet én mobiel: Integrace levert het. Een webshop voor een starter of voor een miljoenenbedrijf: Integrace heeft een passende oplossing. Klanten zijn onder andere:


klantenbreaker


Werken bij Integrace

Als bedrijf probeert Integrace voortdurend de grenzen te verleggen. Daarom wordt aan jouw zijde professionaliteit en vooral ook een werkelijke belangstelling en passie voor software technogie verwacht. Je hebt niet alleen de wens om te werken in een professionele en state-of-the-art omgeving, maar volgt de ontwikkelingen op je vakgebied actief en introduceert samen met je collega’s ook vernieuwingen in werkwijze en tooling.

In de projectaanpak hanteert Integrace géén strikte scheiding tussen specificatie-werkzaamheden en programmering. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor complete projecten cq producten, en voor alle werkzaamheden die nodig zijn voor een succesvolle afronding.

Integrace biedt een zonder meer concurrerend salaris en pakket van arbeidsvoorwaarden, dat op maat kan worden gesneden van individuele wensen. Er is ruimte voor full-timers én part-timers. Dus ook als je eigenlijk eens wat meer tijd aan andere zaken dan werk wilde gaan besteden: kom eens praten over de mogelijkheden. Ook in de werktijden en werkplekken is Integrace flexibel. Zo nu en dan thuiswerken? Geen probleem!

Medewerkersbreaker


Waar zit Integrace?

Integrace is gevestigd in het Science Park Eindhoven. Via de A2 en de A50 ben je zo op kantoor.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons