Inspire

Bij Inspire hebben we een passie voor technologische innovatie. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om nog betere en mooiere webapplicaties en mobiele apps voor klanten te ontwikkelen. Wij zijn geen doorsnee webbureau. Waar anderen stoppen gaan wij door. Om ook de meeste complexe applicaties op een slimme en doordachte manier in elkaar te zetten. Ons team heeft een passie voor het bouwen van de beste (web)apps, maar graag wel apps die echt betekenisvol zijn. Wij zetten ons technisch talent het liefst in om software te ontwikkelen die een positieve impact heeft op het sociale, mentale en fysieke welzijn van mensen. Apps die gemaakt zijn om te verbinden, informeren, opleiden, faciliteren en behandelen. 
 
Pair programming, peer reviews en test driven development vinden we belangrijk. Net zoals regelmatig experimenteren met nieuwe technologie. We hebben een informele leercultuur. Je kunt altijd met initiatieven komen om jezelf en je collega’s te verbeteren. Zo besteden we twaalf keer per jaar een dag aan het ontdekken en uitpluizen van nieuwe technologie. We hosten diverse meetups en andere evenementen, zoals DomCode, UtrechtJS, RailsGirls en Utrecht.rb. En we bezoeken elk jaar een interessante conferentie in Europa, zoals BaRuCo of ArrrrCamp.
 
Je vindt Inspire op één van de mooiste plekjes in hartje Utrecht, net achter de Domtoren. Wij zijn gevestigd in de schitterende oude openbare leeszaal, een historische plek. Wil je meer weten over wie wij zijn en hoe het is om bij Inspire te werken? Bekijk dan de video Werken bij Inspire.
 

Recente vacatures