TOP WERKGEVER

Insad Grafisch

Insad Grafisch b.v. is een van de oudste spelers in de markt van management informatiesystemen voor de grafimedia. Kenmerkend voor de Drumis programmatuur is een zekere robuustheid waarmee grafische bedrijven op betrouwbare wijze gestalte kunnen geven aan hun marktontwikkeling.breaker

Over Insad Grafisch

Insad Grafisch maakt de Drumis programmatuur, specialistische informatiesystemen voor kleinere tot middelgrote organisaties in de grafische markt: voor drukkerijen, copyshops, repro-afdelingen, intermediairs en uitgeverijen. Dat doen ze al vijfentwintig jaar. De grafische markt is voortdurend in beweging. Dat betekent dus dat ook software zich continu aan nieuwe ontwikkelingen dient aan te passen.

Klanten markeren het begin-, midden– én eindpunt van hun onderneming. Precies zoals het hoort. Ook Drumis huldigt dit principe voor de volle 100%. Vandaar dat het hele systeem is opgebouwd rondom de standaard meegeleverde relatiemanager. Daarin staan alle klantgegevens bijeen op één enkel scherm. Keurig gegroepeerd met overzichtelijke tabbladen. De klantenkaart vormt de toegangspoort tot alle andere diensten die Drumis biedt.

breaker

Werken bij Insad Grafisch

Werken bij Insad Grafisch betekent; een ruim maandsalaris en de mogelijkheid om in een klein enthousiast team mee te bouwen aan een nieuw product op de nieuwste technologieën. De bedrijfscultuur van Insad laat zich het beste omschrijven als persoonlijk, betrokken en technisch voortuitstrevend.

Medewerkersbreaker

Waar ligt Insad Grafisch?

Insad Grafisch heeft zich gevestigd ten zuidoosten van Arnhem, in het kleine plaatsje Westervoort. Het kantoor ligt dicht naast de snelweg en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
Locatie

Recente vacatures