Home /
InfinITy Business Consulting

TOP WERKGEVER: InfinITy Business Consulting

InfinITy Business Consulting is een jonge, dynamische onderneming die gespecialiseerd is in SAP-dienstverlening.

breaker

Over InfinITy Business Consulting


InfinITy Business Consulting is in 2014 opgericht. Beide oprichters zijn sinds 2000 werkzaam als SAP-consultants. Na het vergaren van veel kennis over processen en systemen waren de oprichters klaar voor de volgende stap in hun professionele carriëre. InfinITy Business Consulting werd het resultaat van de combinatie van hun kwaliteiten.

Meer omzet, een betere efficiëntie, lagere kosten of marktleiderschap. Je wil dat de sky the limit is. InfinITy Business Consulting is een SAP consultancy bedrijf dat gespecialiseerd is in supply chain planning en supply chain execution oplossingen. Als IT Business consultants helpt het bedrijf verschillende soorten klanten in verschillende sectoren met het realiseren van deze ambities. Dit doet InfinITy Business Consulting door branchegerichte oplossingen die de processen van de klanten verbeteren te ontwikkelen en implementeren.

InfinITy Business Consulting streeft ernaar om klanttevredenheid te bereiken door de uitgebreide SAP product kennis te vertalen naar solide en eenvoudige business solutions. Oplossingen die zinvol zijn.

breaker

Klanten en projecten

In het bedrijfsleven is er geen ruimte voor “one size fits all”. Daarom biedt InfinITy Business Consulting branchespecifieke oplossingen voor verschillende sectoren. Het bedrijf werkt dan ook voor ambitieuze bedrijven die hun ICT-oplossingen naar een hoger niveau willen tillen. Internationale bedrijven met de drive om op het hoogste niveau te acteren, met SAP-oplossingen in hun kern.

"One size fits one."

InfinITy neemt de klantrelaties erg serieus. Het bedrijf ziet vertrouwen als de sleutel tot succes. Het team heeft een responsive en vraaggeoriënteerde manier van werken. Een benadering waarbij luisteren de eerste en meest belangrijke stap is. InfinITy zorgt dat er altijd wat extra’s gedaan wordt: het bedrijf rust niet voordat alle activiteiten soepel verlopen en de werknemers van de klant comfortabel zijn in het gebruik van hun op maat gemaakte IT-systeem.

breaker

Werken bij InfinITy Business Consulting

InfinITy werkt in een no-nonsense cultuur. Het team van InfinITy is puur en heeft passie voor en veel plezier in wat en hoe ze het doen. Beschik jij over een no-nonsense mentaliteit en sterke analytische skills? Ben je flexibel en heb je een achtergrond opgebouwd in logistiek? Zie je jezelf dankzij een wil om te presteren graag verder komen? Dan biedt InfinITy jou mogelijkheden.

InfinITy zoekt altijd naar doortastende en betrokken consultants met de drive om overal het maximale uit te halen. Het diverse team van ervaren experts en leergierige starters biedt de mogelijkheden voor begeleiding tijdens het werk en een constante ontwikkeling van kennis. De organisatie heeft een platte structuur, dit geeft jou en jouw collega’s de verantwoordelijkheid van een ondernemer en de ambitie om onderdeel te zijn van een echt consultancybedrijf. Omdat infinITy actief is in veel verschillende gebieden binnen de IT is er voldoende ruimte om te groeien. InfinITy biedt een dynamische functie bij een ambitieuze organisatie met alle ruimte om je verder te ontwikkelen en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

breaker

Waar zit infinITy Business Consulting?

InfinITy is gevestigd in Nuth. Het kantoor ligt op 10 minuten afstand van het station. Met de auto ben je vanaf de A76 zo op je werk.

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons