TOP WERKGEVER

Incentro Marketing Technology


Incentro is een ICT-dienstverlener die gespecialiseerd is in online dienstverlening, business acceleration, enterprise solutions, online collaboration en business intelligence. Onlangs heeft Incentro zijn online dienstverlening verbreed met de oprichting van de nieuwe vestiging Icentro Marketing Technology te Utrecht.

Banner

breaker

 

Werken bij Incentro Marketing Technology


Bij Incentro Marketing Technology doen ze soms ongewoon en dat maakt ze uniek. Ze vinden geluk, ambitie en specialisme belangrijk. 

Blije werknemers, blije klanten; daar ligt de focus. Bij Incentro geloven ze dat wanneer je plezier beleeft aan je werk en goed bent in wat je doet, je werk onderdeel is van levensgeluk. Enthousiasme brengen ze over, ook op hun klanten. 

werken bij


Incentro barst van de ambitie.
 Dit uit zich in de mensen die bij Incentro werken, maar ook in de projecten die ze oppakken. Je hebt de ruimte om zelf nieuwe initiatieven op te pakken, zonder dat er iemand constant over je schouder meekijkt. Om ambities te verwezenlijken zijn vrijheid en vertrouwen randvoorwaarden. Die krijg je bij Incentro dus allebei. En niet alleen op de werkvloer, ook contractueel.

Bij Incentro geloven ze in specialisme en zijn ze gewoon goed in wat ze doen. Wanneer ze hun specialisten bij elkaar zetten gebeuren er wonderen, zoals in de Efteling, maar dan anders. Dat vinden ze gaaf; altijd een dagje uit. Inspiratie en innovatie staan centraal, en zijn de oranje draad in de werkzaamheden. Net als een potje Fifa op zijn tijd.

Incentro groeit. Elke dag zijn ze bezig om klanten te inspireren met gave nieuwe ideeën. Daarvoor zoeken ze collega’s; incentronauten met passie en gedrevenheid. Bekijk de huidige vacatures van Incentro Marketing Technology op Bonque.nl.

werken bij

breaker

 

Klanten en projecten


Incentro Marketing Technology heeft een aantal hoofdpartners waar het bedrijf prachtige implementatieprojecten mee doet.

  • Intershop: Het Java-based e-Commerce pakket uit Duitsland voorziet de klanten Wolters Kluwer en de Nederlandse Loterijen van een goed geoliede webshopomgeving. Altijd al met een gedreven team aan één van de grootste e-commerce webshops ter wereld willen sleutelen? Dan zit je hier goed.
  • SDL (Tridion/Web): Hoe bouw en onderhoud je een website die wereldwijd tientallen landen en miljoenen bezoekers moet voorzien van relevante, vertaalde en herbruikbare content? Met SDL Web. SDL is een gevestigde naam binnen de Content Management-wereld voor de grootste bedrijven van deze planeet. Met Incentro's .NET experts helpt het bedrijf PostNL, DAF, en vele andere grote namen met het tonen van goed uitziende, en boven alles makkelijk onderhoudbare websites.
  • EPI: Een grote speler in Scandinavië en de VS, een hot topic in de Benelux. Met het kersverse partnerschap is Incentro niet alleen in staat dit prachtige CMS-pakket neer te zetten, met de krachtige Commerce module kan het bedrijf er zelfs een volledig geintegreerde webshop van maken. Content en Commerce, van voor tot achter aangesloten op de klantwens. En wat voor klanten! Episerver voorziet Yamaha en PizzaHut al van prachtige websites, en met jouw (.NET) hulp, gaat Incentro daar gegarandeerd een grote naam aan toevoegen! 


Overige klanten van Incentro zijn onder andere:

logo

breaker


Over Incentro Marketing Technology


Incentro Marketing Technology is gespecialiseerd in e-commerce en klantbinding. Dit betekent dat ze zich specifiek richten op het verbeteren van online shopping-activiteiten en het optimaliseren van de gebruikerservaring. Het doel is bezoekers te binden en te laten converteren. De focus ligt vrijwel altijd op het verhogen van de online omzet.

Over

De missie van Incentro Marketing Technology is het creëren van ‘digital happiness’. Hoe ze dat doen? Door klanten te helpen met het waarmaken van hun online doelstellingen. Iedereen wil meer bezoekers op zijn website; bezoekers die blijven hangen, rondkijken en kopen. Incentro legt de technologische basis voor een online verkoopkanaal dat niet alleen verkoopt, maar ook klanten bindt. Ze begeleiden hun klanten bij het hele proces: van online-strategie en ontwerp tot techniek en groei.

"Wij zijn dé adviseurs voor de marketeer."


Over Incentro
Incentro helpt organisaties informatie beter te laten renderen. Hiervoor draagt het bedrijf creatieve, vernieuwende maar vooral relevante oplossingen aan. Binnen Incentro staan specialisme, ambitie en geluk centraal.
 
De specialisten van Incentro (Incentronauten) hebben een sterke passie voor wat ze doen. Incentro is niet voor niets al vijf keer uitgeroepen tot ‘’. Incentro werkt in Nederland voor de top 200 organisaties. Incentro heeft vestigingen in Nederland, Spanje en Turkije.

Incentro helpt organisaties met het behalen van hun doelstellingen. Dat doen ze door het slim inzetten van technologie, marketing en design. Ze ontwikkelen websites met een productief en gebruiksvriendelijk CMS. Ze maken dashboards waarmee bedrijfsinformatie toepasbaar wordt en ze helpen organisaties verder met Enterprise Content Management.

breaker


Sfeerimpressie


De oranje astronaut -zoals ze bij Incentro het graag zelf noemen ‘Incentronaut’- is een personificatie van een werknemer van Incentro. Vrij, innovatief en enorm gelukkig!


Een incentronaut is continu op zoek naar ‘nieuwe werelden’, gaat innovatie zeker niet uit de weg en werkt graag in een team. Het is een specialist in zijn/haar niche, die graag een reis maakt samen met andere knappe koppen.

incentro

Bij Incentro heerst een sterke eigen cultuur. Deze cultuur vormt het bedrijf en bindt de mensen die bij Incentro werken. Maar niet alleen intern is deze cultuur belangrijk; ook klanten zien dat deze cultuur positief bijdraagt aan de resultaten. Deze cultuur bewaken ze onder andere door ons non-hiërarchische organisatiemodel dat zorgt voor vrijheid en vertrouwen, en geeft ruimte voor maximale ontwikkeling. Dit in combinatie met onze drie kernwaarden waaraan ze bij Incentro alles toetsen wat ze doen: geluk, ambitie en specialisme.

"Het is een plezier om bij Incentro te werken door de uitdagende en afwisselende projecten, de toffe collega's en de gezellige (team)activiteiten die georganiseerd worden." -- Sven, consultant & chef

 incentro

breaker


Waar zit Incentro Marketing Technology?

 

Recentelijk opende de nieuwe Marketing Technology vestiging van Incentro haar deuren in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

De andere vestigingen van Incentro reiken van Amsterdam tot Istanbul: in Nederland vind je verder nog kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Locatie

 

          

Recente vacatures