TOP WERKGEVER

in2Scope

In2Scope levert volledige Dynamics-implementaties, van kop tot staart. Het bedrijf levert zijn klanten alle relevante dienstverlening en software die nodig is voor een volledige implementatie. 

"Een no-nonsense-aanpak met efficiënte begeleiding, voor kwalitatieve oplossingen."

In2Scope staat en gaat voor een pragmatische no-nonsense-aanpak, die ervoor zorgt dat de klant op efficiënte en kwalitatieve wijze begeleid wordt bij elke oplossing die het bedrijf implementeert.

breaker

Over in2Scope


In2Scope focust zich op het implementeren van Microsoft Dynamics AX 2012 (en eerdere versies) en levert hierbij alle ondersteuning. Het bedrijf is Microsoft ERP Silver Competent Partner. Voor zijn klanten ontwikkelt in2Scope Microsoft Dynamics AX add-ons; daarnaast levert het bedrijf diensten die de kwaliteit van de Dynamics-implementaties en de tevredenheid van gebruikers vergroot. Het dienstenpakket omvat:

  • ERP-implementatie:

ERP-implementatie is meer dan alleen een pakket installeren en configureren. In de meeste gevallen moeten er tegelijkertijd werkwijzen worden aangepast. De combinatie van een nieuw systeem en nieuwe werkwijzen maakt een ERP-implementatie tot een specialisme. In2Scope kan putten uit tientallen jaren ervaring op dit gebied.

  • ERP-selectie:

De aanschaf en implementatie van een ERP-pakket gaat gepaard met een grote investering. De impact ervan op processen en werkwijzen is aanzienlijk. Daarom is het belangrijk om de keuze van een ERP-pakket het resultaat te laten zijn van een zorgvuldig selectieproces. In2Scope heeft veel ervaring met ERP-selectietrajecten en is goed op de hoogte van de gangbare pakketten in markt.

  • XAL-ondersteuning:

Microsoft is gestopt met de ondersteuning van XAL. Dit heeft als consequentie dat er geen nieuwe licenties verkocht worden. Updates en service packs worden niet meer ontwikkeld voor XAL. In2Scope heeft veel ervaring met XAL en biedt blijvende ondersteuning bij het maken van de keuze voor een opvolger van dit product.

  • Business Intelligence:

Business Intelligence (BI) is het proces om informatie te maken van gegevens. Informatie die kan worden gebruikt om een organisatie te kunnen sturen en beslissingen mee te kunnen nemen. Business Intelligence kan tijdrovend en ingewikkeld zijn en vereist diepgaande kennis van het systeem. In2Scope heeft deze kennis in huis en heeft veel ervaring met diverse BI-toepassingen; denk aan Atlas XL en SQL Reportserver van Microsoft.

  • Software development:

Softwareontwikkeling is een vak apart. Naast eigen producten ontwikkelt in2Scope ook modules of maatwerkoplossingen in opdracht van derden. Als een klant gebruik maakt van Microsoft Dynamics AX, VAR of ISV, dan zijn de ervaring en diensten van in2Scope een directe toegevoegde waarde.

  • Projectleiding:

De projectleiders en business consultants van in2Scope hebben jaren projectervaring. Ze kennen het klappen van de zweep, als het aankomt op het aansturen en coördineren van (multidisciplinaire) projectteams. Ze kunnen zonder moeite acteren in rollen als projectleider, voorzitter of lead consultant, of als gesprekspartner dienen vanuit de klant naar de implementatiepartner toe.

breaker

Klanten en projecten

In2Scope heeft een breed klanten- en partnerportfolio opgebouwd. Een greep hieruit: 

breaker

Werken bij in2Scope

Omdat bij 2Scope de nieuwe projecten binnen blijven komen, is het bedrijf op zoek naar nieuw talent dat het huidige team komt versterken.

In2Scope biedt zijn medewerkers een inspirerende en informele werkomgeving. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, naast de trainingsmogelijkheden in het vakgebied. Plezierig werken is bij in2Scope het belangrijkst. Een gezonde balans tussen werk en privé staat hoog in het vaandel.

Jij zal een marktconform salaris ontvangen en krijgt van in2Scope een auto van de zaak, een mobiele telefoon en een laptop. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een studiekostenregeling en een pensioenvergoeding.


breaker

Waar zit in2Scope?

In2Scope is gevestigd in Maasdijk. Het bedrijf ligt vlak bij de A20 en is dus gemakkelijk met de auto te bereiken.

          

Recente vacatures