Home /
ID interactive

TOP WERKGEVER: ID interactive


ID interactive levert oplossingen op het gebied van productbeheer, e-commerce en (online) communicatie. De basis van deze oplossingen wordt gevormd door het multichannel communicatie- en e-commerceplatform ID connect.

Banner

breaker


Over ID interactive


ID interactive is een vooraanstaande leverancier van Product Information Management-software (PIM) en omnichannel software. De softwareoplossing ID connect stelt klanten in staat om alle productdata centraal in PIM te beheren en onderhouden. Hiermee wordt een single source of truth gecreëerd voor alle gerelateerde productdata in een organisatie.

ID connect maakt het mogelijk om vanuit één centrale bron alle mogelijke vormen van product-, marketing- of bedrijfscontent te publiceren op de aangesloten kanalen. Dit kunnen zowel offline als online kanalen zijn: websites, webshops, mobiele websites, closed usergroup sites, print, kiosking, narrowcasting en tablets.

ID interactive biedt de volgende diensten rondom ID connect:

  • Strategie & Consulting
  • Concept & Creatie
  • Identity Design
  • Interaction Design
  • Implementatie met ID connect
  • Training & Education
  • Service & Support
  • Housing & Hosting via cloud

over

breaker


Klanten en projecten


ID connect is ontworpen met het oog op gebruik in diverse industrieën. Het wordt gebruikt door zowel lokaal als internationaal opererende klanten (B2C en B2B). Een greep uit het portfolio van ID interactive:

klanten

breaker


Werken bij ID interactive


Voordat je, na je sollicitatie, de uitgebreide kennismaking met ID interactive ingaat, kunnen we je alvast vertellen wat ID interactive voor jou in petto heeft.

Het bedrijf biedt je uitzicht op een vast dienstverband in een kennisgedreven omgeving, waar veel ervaring op de werkvloer aanwezig is. Je werkt dagelijks met leuke, inspirerende collega’s in een informele, positieve werksfeer. Daarnaast ga je werken voor interessante nationale en internationale klanten zoals Kleertjes.com, Scheer & Foppen, Welkoop, Harman/Kardon, Jan Linders Supermarkten en nog veel meer interessante partijen.

Gemotiveerde werknemers die inzet tonen, worden gewaardeerd en beloond. Je hebt bij ID interactive veel mogelijkheden om door te groeien. Het bedrijf biedt bovendien voldoende ruimte en uitdaging om al je talenten te benutten en te ontwikkelen. Uiteraard staat voor dit alles een passend, marktconform salaris.

breaker

 

Waar zit ID interactive?


Het bezoekadres van ID interactive is Hanzeallee 32 te Zwolle. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken. Het kantoor ligt op een loopafstand van 5 minuten van station Zwolle.  

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons