Home /
iAdvise

TOP WERKGEVER: iAdvise


iAdvise Groep is dé Oracle- en Java-specialist van België en Nederland.

iAdvise 1

breaker


Over iAdvise Groep


iAdvise Groep structureert data, bouwt applicaties om die data te bewerken, en installeert deze op een optimaal werkend en beveiligd platform. 100 Oracle- en Java-techneuten staan klaar om oplossingen te bieden m.b.t. bedrijfskritische business-software. iAdvise begeleidt haar klanten gedurende het hele traject: analyse, ontwikkeling, testen, deployment, coaching, training en advies.

breaker


Werken bij iAdvise Groep


Bij iAdvise Group slagen ze erin het beste uit hun mensen te halen, door hen te stimuleren om te groeien en zich te ontwikkelen volgens hun eigen mogelijkheden en interesses.

Eén voor allen, allen voor één!
iAdvise Groep is dé Oracle- en Java-specialist van België en Nederland. Om die status elke dag opnieuw waar te kunnen maken, is het belangrijk om de juiste persoon op de juiste plaats te hebben. Misschien is je carrière toe aan een nieuwe wending of reiken je ambities verder dan wat je nu doet? iAdvise biedt je de kans om je carrière in de richting te duwen die jij wil.

breaker


Waarom kies je voor iAdvise Groep?


Voor de collega’s?
 
Goede en leuke collega’s zijn belangrijk, zowel op professioneel vlak maar ook sociaal gezien. Je kan iets van je collega’s leren, maar werken met leuke en inspirerende collega’s zorgt ook dat jij met plezier naar je werk gaat. Omdat ze bij iAdvise Groep allemaal consultants zijn, en veel opdrachten bij klanten uitvoeren, zien ze elkaar niet dagelijks. Daarom organiseren ze zoveel mogelijk gelegenheden om bij elkaar te komen. Dat kan zijn om kennis te delen; via workshops, opleidingen en hands-on sessies. En natuurlijk organiseren ze ook genoeg uitjes, bijvoorbeeld: powerkiten, indoor ski event, valkenieren, de jaarlijkse zomer BBQ, weekendje weg, familiedag, Sinterklaasfeest, kerstdiner etc. etc.

Voor de beloning?
Zoveel mensen, zoveel verschillen. Niet alleen in opleiding en ervaring, maar ook in inzet, ambities en flexibiliteit. En dat vertalen ze binnen de organisatie naar je beloning. Bij iAdvise Groep zijn er dan ook geen vaste loonschalen, maar een gepersonaliseerd beloningspakket.

Voor het bedrijf? 
Ze onderscheiden zich door hoogwaardige Oracle en Java oplossingen te bieden aan hun klanten. Naast technologische kennis hechten ze ook veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Bij iAdvise Groep vind je de flexibiliteit en gezelligheid van een klein bedrijf waar iedereen je kent, maar wel met de slagkracht en financiële armslag van de grote Cronos groep.

werken bij

breaker


Sfeerimpressie


Bij iAdvise Groep neemt je carrière een vliegende start!

Maak deel uit van een team van specialisten dat klaar staat om jou met raad en daad bij te staan tijdens je eerste stappen op de arbeidsmarkt. Misschien ben jij binnenkort wel dé nieuwe autoriteit op het vlak van: Oracle, APEX of Java?

Waar droom jij van? Bij iAdvise Groep helpen ze je graag met jouw carrière, en die ziet er niet altijd hetzelfde uit als die van je collega. Geen vastgelegde paden dus, maar begeleiding op maat, of je nu technisch expert, projectmanager of teamleider wilt worden. Of misschien wil je wel een eigen bedrijf starten. Jij geeft het tempo en de richting aan, je werkgever daagt je uit en begeleidt je!

3 troeven die van iAdvise Groep een aangename werkgever maken:

1) Je krijgt niet enkel nieuwe collega’s, maar je maakt ook nieuwe vrienden.
2) De uitbouw van je carrière is belangrijk, jij geeft het tempo en de richting aan.
3) Een goede job verdient uiteraard ook een goede verloning.

sfeer

breaker

 

Waar zit iAdvise Groep?


De meeste vacatures van iAdvise Groep op Bonque.nl vind je in Breda. Het kantoor in Breda vind je op de Neerloopweg 36. Tevens vind je nog kantoren in Kontich (België), Schiphol en Makkum. Alle kantoren van de organisatie zijn prima te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons