TOP WERKGEVER

HANOS

HANOS is de internationale horecagroothandel en totaalleverancier voor de hele horecabranche. Met ruim 3000 medewerkers, 25 vestigingen en distributiecentra en ruim 300 vrachtwagens bedienen zij hun klanten in Nederland en België. Van driesterrenrestaurants tot de fastservice, van Texel tot Antwerpen en van barbecuerestaurant tot koffiebar. HANOS ontzorgt op ieder gebied. 

Bannerbreaker

Over HANOS

Een bezoek aan HANOS is een beleving. Naast een groot en veelzijdig assortiment food, veel vers, delicatessen, drank uit binnen en buitenland en non-food producten biedt HANOS meer. Van interieurdesign tot veel culinaire kennis en (online) inspiratie, en van grootkeukeninrichting tot aan bedrijfskleding.
Een bijdrage mogen leveren aan het succes van de klanten. Iedere dag weer. Dat is waar het om draait bij HANOS. Daar krijgen zij energie van. Want als het gist in de geesten van de klanten en broeit in hun keukens, dan wordt het voor HANOS pas echt leuk. HANOS is er voor om hun creativiteit te helpen invullen en hun ambities te helpen realiseren. En daar gaan ze ver voor. Internationaal zelfs! Samen met de mensen van HANOS, hun partners en hun leveranciers. De hoogste kwaliteit is de standaard en ze leggen de lat dan ook hoog. Daarom werken ze met echte vakspecialisten die door passie worden gedreven. Die de horeca snappen als geen ander, en schouder aan schouder staan met de klanten.

overbreaker

Werken bij HANOS

HANOS wordt gekenmerkt door een dynamische werkomgeving. Geen dag is hetzelfde. De cultuur is no-nonsense en er is ruimte om je eigen loopbaan vorm te geven. Voor de medewerkers die vakmanschap, eigen initiatief en ondernemerschap tonen, zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.
Werken bij HANOS is ondernemen met de klanten. De medewerkers van HANOS krijgen veel ruimte en vertrouwen om te zorgen voor maatwerk. De medewerkers helpen de koers te bepalen door te luisteren naar klanten en te handelen naar hun wensen. En dat kan HANOS alleen waarmaken als ze kunnen leunen op collega’s die het aandurven risico’s te nemen, die meedenken en keuzes maken in dienst van de klanten. Dat doen ze bij HANOS samen. Met de collega’s op het hoofdkantoor bij HANOS Nederland, op de vestigingen in Nederland en België, en met de partners en leveranciers. HANOS is een werkgever waar uitdaging en afwisseling hand in hand gaan.

HANOS heeft een klein ego maar ze zijn trots op hun dienstbaarheid. De medewerkers van HANOS zijn gepassioneerd, hebben kennis van zaken en zijn nieuwsgierig. Ze beseffen dat hun dagelijkse inzet één van de belangrijkste ingrediënten voor het succes van de klanten is. Iedere dag staan ze klaar met een service à la HANOS. Dát zijn de mensen bij HANOS. Mensen met een paars kloppend hart.

Medewerkersbreaker

Waar zit HANOS?

Het moderne nieuwe hoofdkantoor van HANOS vind je in Apeldoorn, aan de Laan van de Leeuw 4. De vestiging is zowel met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. Op nog geen 2 minuten loopafstand stopt er een bus. Locatie

Recente vacatures