Home /
GROUP9

TOP WERKGEVER: GROUP9


GROUP9 komt voort uit Salves Development. In 2011 zijn ze begonnen met ons bedrijf, met als uitgangspunt: de beste Java professionals binden door het bieden van uitdagende opdrachten, top collega’s en een leuke, maar uitdagende werksfeer.

GROUP9 1 

breaker


Over GROUP9


De klanten van GROUP9 weten het bedrijf als vanzelf te vinden. Zij gunnen GROUP9 cruciale rollen in voor hun businesskritische projecten. Door hun vertrouwen, krijgen de medewerkers van GROUP9 de uitdagende projecten, waar ze van kunnen groeien.

Zoals klanten voor GROUP9 kiezen, kiest GROUP9 ook voor haar klanten: alleen waar GROUP9 écht wordt gezien als partner, gaan ze de verbinding aan; een goede relatie gaat 2 kanten op.

 
breaker


Werken bij GROUP9


GROUP9 vraagt veel van haar medewerkers, maar geeft ook veel terug. Ze betalen boven marktconform, hebben prima arbeidsvoorwaarden, besteden veel aandacht aan trainingen en passende opdrachten, en nemen als bedrijf de belangrijke besluiten met elkaar.

Ze streven er niet naar om de grootste te zijn, maar wel de beste.

GROUP9 2

breaker


Waar zit GROUP9?


GROUP9 zit in Vught, een klein dorp onder de rook van ’s-Hertogenbosch. Vanuit heel Zuid-Nederland is het mooie kantoorpand, dat praktisch naast het imposante Kasteel Maurik ligt, gemakkelijk te bereiken via de A65, A2 en A59.

GROUP9 3

 

          

 

Recente vacatures

 
 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

 

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij GROUP9, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw CV en een duidelijke motivatie. GROUP9 kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons