Home /
Griffid

TOP WERKGEVER: Griffid

Griffid werd opgericht in 2002, toen open managementplatforms nog geen gemeengoed waren. Inmiddels groeit het bedrijf gestaag. Griffid bedient klanten die een pragmatische partner nodig hebben, die snel en doelgericht systeemoplossingen bedenkt, maakt en op projecten implementeert.

Anno 2016 is er een High Performance Griffid 2.0 ontstaan, met een saamhorige think tank-organisatie. Griffid ontwikkelt geheel in eigen keuken systemen en oplossingen en levert er ook de 24/7 ondersteuning bij. Inmiddels is er een Griffid-netwerk ontstaan van meer dan 10.000 managed devices. Een heus, maar ook bijzonder veilig, Internet of Things.

breaker

Over Griffid

Griffid BV is een Nederlandse organisatie, opgericht in 2002. Het bedrijf groeit snel en is gericht op het ontwikkelen van hardware-onafhankelijke open management software voor video en events.

Griffid heeft zijn hoofdvestiging in Almere en heeft daarnaast vestigingen in de Verenigde Staten. Van hieruit werken ze met een breed partnernetwerk van distributeurs en system integrators. Het softwareplatform speelt in op de steeds veranderende vraag en op de klantbehoeften in de beveiligingsmarkt.

Het door Griffid ontwikkelde platform kan gebruikt worden met IP-camera’s, video servers en Digitale Video Recorders (DVR's) van een groot aantal merken. Hierdoor is de software heel breed inzetbaar. Het platform is ook in gebruik bij veel meldkamers in Nederland. Hierbij wordt ingespeeld op de vraag naar videoverificatie van alarmen. Met behulp van SSIM® worden de meldkamers voorzien van een overzichtelijk dashboard dat aangeeft welke actie nodig is om incidenten in een zo vroeg mogelijk stadium aan te pakken.

Griffid is specialist op het gebied van integratie met o.a. POS-systemen (kassasystemen), parkeersystemen, RFID-systemen, toegangssystemen en videoanalysesystemen. De systemen zijn erg gebruiksvriendelijk, omdat de bediening en het management gedaan wordt vanaf één Griffid console. De visie die Griffid heeft op het gebied van integratie heeft zich bewezen in diverse grootschalige projecten. Daarnaast heeft het bedrijf een aanzienlijke subsidie ontvangen voor de steeds populairder wordende video analytics en de SSIM®-applicatie. 

breaker

Klanten en projecten

Klanten en eindgebruikers van Griffid zijn onder meer:

breaker

Werken bij Griffid

Griffid zoekt een talentvolle specialist die bereid is de eindgebruiker, klant of collega te helpen door het oplossen en analyseren van software- of hardwaregerelateerde incidenten. Dit kan binnen een grote infrastructuur zijn, maar ook binnen een kleinere omgeving. 

Je kunt bij Griffid een dynamische en informele werkomgeving verwachten, waar met de nieuwste software en technologieën wordt gewerkt. Werken bij Griffid betekent deelnemen aan veelzijdige samenwerkingen met belangrijke projectpartners en eindgebruikers, in binnen- en buitenland, en in verschillende niches en branches. Je werkt met het neusje van de zalm op het gebied van safety, security, efficiency, marketing en identity en ontvangt hiervoor een uitstekend salaris. Daarnaast zijn er volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

breaker

Waar zit Griffid?

Griffid is gevestigd in Almere. Het kantoor ligt vlak bij de A6 en is met de auto goed bereikbaar. 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons