TOP WERKGEVER

Furore

Furore werkt al ruim 20 jaar als ICT-specialist voor de gezondheidszorg en de wetenschap.

Banner

''Onze mensen combineren kennis van het domein, verstand van de techniek en de ambitie om met ICT verbeteringen te realiseren.''breaker


Over Furore

Furore werkt voor opdrachtgevers in de zorg en wetenschap. Het bedrijf onderscheidt zich, naast haar kennis van informatietechnologie, door gedegen kennis van de markten waarin zij opereren. Furore wil als informatiseringspartner betrokken zijn bij de gehele levenscyclus van een informatiesysteem, van definitie tot implementatie en support tot vervanging. Momenteel bestaat Furore uit 70 medewerkers.


breaker


Klanten en projecten

klanten
breaker


Werken bij Furore

Furore haar bedrijfscultuur kenmerkt zich door;

Vakmanschap en plezier
De bedrijfscultuur bij Furore is informeel en open, een bedrijf waar nieuwsgierigheid wordt gestimuleerd. Medewerkers denken voortdurend na over nieuwe oplossingen, of ze doen suggesties om een bestaand project te verbeteren. Hierdoor blijf je betrokken bij de organisatie en het product, terwijl je zelf doorgroeit.

''Als je de bedrijfscultuur bij Furore heel kort moet samenvatten, dan kan dat in twee woorden: vakmanschap en plezier.''

Zelfstandig, kritisch en professioneel
Bij Furore hebben ze gemerkt dat mensen die plezier hebben in hun werk, daar vaak ook goed in zijn. Vandaar dat er veel zelfstandigheid wordt geboden en er binnen de organisatie veel ruimte is voor eigen ideeën. Professionaliteit staat voorop in de bedrijfscultuur. Daarbij hoort het voortdurend verbeteren van kennis en vaardigheden.

Balans tussen werk en privé
Bij Furore wordt hard gewerkt, maar niemand kijkt raar op als je op tijd weg gaat om de kinderen van de opvang op te halen. Flexibele werktijden zijn goed mogelijk. Uiteindelijk telt het resultaat.
breaker


Waar ligt Furore?

Het prachtige kantoor is gelegen in Amsterdam aan de A10 en is goed te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer. 

Locatie

          

Recente vacatures