TOP WERKGEVER

Full Orbit

''We provide solutions that creates true value for businesses''

 

Over Full Orbit

Full Orbit is dienstverlener op het gebied van Business Intelligence (BI), Data Integratie en Big Data. 

Met een track record van meer dan 10 jaar is Full Orbit uitgegroeid tot marktleider in Benelux voor complexe data integratie vraagstukken op basis van Oracle technologie in een traditioneel en big data landschap. Daarnaast helpt Full Orbit organisaties met het vertalen van business vraagstukken naar informatie dashboards met o.a Oracle Analytics, Microstrategy, Microsoft PowerBI en Tableau.

Data Integratie was altijd al de DNA van de oplossingen van Full Orbit. Het resultaat van investeringen in Oracle Data Integrator (ODI), de opvolger van Warehouse Builder, is dat Full Orbit het grootst aantal referenties heeft in de Benelux en door Oracle wordt herkend om hun kennis. Full Orbit participeert in beta programma’s van Oracle en deelt kennis middels internationale (Oracle) conferenties.

Full Orbit realiseert met haar consultants succesvol projecten bij grote (internationale) opdrachtgevers in uiteenlopende industrieën, verzorgt BI trainingen bij o.a. Oracle University en 5Hart en adviseert organisaties op gebied van Business Intelligence.

Partners en projecten

Werken bij Full Orbit

Vakmanschap staat bij Full Orbit centraal. De organisatie vindt het belangrijk dat haar specialisten zich continu kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving waar je van elkaar kunt leren.

Waar zit Full Orbit

Het kantoor van Full Orbit ligt in Haarlem. Vanwege de ligging is het via station Haarlem goed te bereiken met het openbaar vervoer. 

Recente vacatures