TOP WERKGEVER

Frontis

Als full-service internetbureau hebben ze alle disciplines in eigen huis. Frontis vliegt elk project dan ook aan vanuit de drie-eenheid design, techniek en marketing. Zo bieden ze voor elk online vraagstuk de juiste oplossing! De 'vakidioten' laten hun hersens graag kraken om tot de juiste online oplossing te komen.

Over Frontis

Frontis is een no-nonsense internetbureau dat bestaat uit een ervaren team met nuchtere Achterhoekers: aanpakkers met passie voor hun vak. Samen verzorgen ze de strategie, creatie en realisatie van trajecten waarbij internet een prominente rol inneemt.
Nuchter, pragmatisch, creatief en vooruitstrevend, dat is Frontis ten voeten uit. En online succes is hun missie. Ze werken er hard en wat ze doen werkt ook echt. Met alle specialismen in eigen huis bieden ze een goede oplossing voor elk vraagstuk.

Partnersbreaker

Klanten

Frontis heeft klanten vanuit veel verschillende branches geholpen met hun online oplossingen.
Een aantal van deze klanten zijn:
Partnersbreaker

Werken bij Frontis

Bij Frontis houden ze van hard werken en veel lachen (ook om flauwe grapjes). Online zit in hun DNA en de lat ligt altijd hoog. De klanten en je collega's zorgen ervoor dat je continu wordt uitgedaagd. En ze hebben een duidelijke missie: online succes.
Ze werken in een open cultuur en denken niet in hokjes. De organisatie zit dan ook niet in hokjes, maar lekker in een open pand met uitzicht over de Varsseveldse weilanden. Kom alvast binnenkijken in hun inspirerende werkomgeving!

sfeerbreaker

Waar zit Frontis?

Het kantoor van Frontis is gevestigd in de Achterhoek aan de rand van het mooie Varsseveld. Het bedrijf ligt naast de N318 en is makkelijk bereikbaar. 

Locatie

Recente vacatures