Home /
Fortezza ICT

TOP WERKGEVER: Fortezza ICT


Fortezza ICT levert Managed Services en Cloud-diensten en bedient organisaties op het gebied van ICT.   

Banner

breaker


Over Fortezza ICT


Service en klanttevredenheid staat bij Fortezza ICT hoog in het vaandel. De dienstverlening wordt daarom gekenmerkt door een proactieve en persoonlijke aanpak met een duidelijke doelstelling: "first time right!".

De professioneel ingerichte organisatie en het hoge kwaliteitsniveau van de ICT-professionals maken van Fortezza ICT een betrouwbare ICT-partner.

Diensten aangeboden door Fortezza ICT:

  • Consultancy
  • AFAS-diensten
  • Cloud-diensten
  • Certified Managed Services
  • ICT-Architectuur
  • ICT-Projectrealisatie.

 

breaker


Missie & Kernwaarden


ICT is mensenwerk en de mensen bij Fortezza ICT maken daarin ook het verschil. Bij Fortezza ICT geloven ze dat klantgerichtheid, kwaliteit en innovatie leiden tot een duurzame en vruchtbare samenwerking.

Klantgerichtheid
Door goed te luisteren en je te verplaatsen in de positie van de klant kom je vaak tot andere oplossingen, soms goedkoper, maar altijd afgestemd op de behoefte. Geen technische hoogstandjes als dat niet persé nodig is; oplossingen die bijdragen aan de bedrijfsstrategie!

Kwaliteit
Fortezza ICT streeft een bijzonder hoge kwaliteit na, niet voor haar zelf, maar voor haar opdrachtgevers. Fortezza ICT is geoptimaliseerd voor het leveren van kwaliteit; continu proberen ze de geleverde dienstverlening verder te verbeteren.
De behaalde ISO certificeringen maken objectief aantoonbaar dat Fortezza ICT geinvesteerd heeft in een klantgerichte organisatie. Bovendien bewijzen deze kwaliteitslabels dat ze werken aan een continue verbetering van hun dienstverlening.

breaker


Klanten en projecten


Hieronder vind je een greep uit de vele opdrachtgevers van Fortezza ICT.

klanten

breaker


Werken bij Fortezza ICT


Ben jij een gepassioneerd ICT-professional en wil jij werken in een dynamische en snel groeiende organisatie? Dan ben je bij Fortezza ICT aan het juiste adres. Dagelijks sta je voor nieuwe uitdagingen waar jij jouw expertise en ICT-skills volledig in kwijt kan.

Geen 9 tot 5 mentaliteit
Bij Fortezza ICT houden ze van hard werken. Dat is wat anders dan oneindig lange dagen draaien. Maar de klus moet wel af!

Innovatie
Medewerkers van Fortezza ICT volgen de laatste trends en ontwikkelingen op de voet. Dit zorgt ervoor dat ze hun klanten optimaal van dienst kunnen zijn bij ICT-vraagstukken. Nu en in de toekomst!


Naast een prima salaris bieden ze je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan:

  • Een laptop en telefoon van de zaak
  • Een auto van de zaak ( indien noodzakelijk voor de uitvoering van je functie )
  • Een persoonlijk opleidingsbudget
  • Een goed pensioenplan.


Bekijk de huidige vacatures van Fortezza ICT op Bonque.nl

 

Werken bij

breaker

 

Waar zit Fortezza ICT?


Het kantoor van Fortezza ICT is gevestigd in Den Haag :op het Forepark, vlak achter het Kyocera Stadion (aan de A4 en A12). 

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons