TOP WERKGEVER

Flashpoint

Wij bouwen websites en webshops. Geen website of webshop die onze klant wil, maar een website of webshop die de klanten van onze klant willen! Om erachter te komen wat het is dat de uiteindelijke gebruikers van de site willen, verdiepen we ons in het bedrijf van onze klant, in zijn DNA, zijn producten of diensten én in zijn klanten. Op basis daarvan gaan we aan de slag. Samen met de klant. Want dat levert uiteindelijk voor iedereen de beste resultaten op.
 
De meeste van onze relaties zijn al jaren klant en soms al toe aan hun derde of vierde website. Dat is voor ons het bewijs dat we op de goede manier bezig zijn. Elke dag opnieuw.
 
Ambachtelijke Webbouwers 
Onze ervaring gaat terug tot in de vorige eeuw. Maar we zijn natuurlijk altijd op de hoogte van de oplossingen van morgen. We onszelf al meerdere malen opnieuw uitgevonden. En dat is wat elk bedrijf moet doen die online actief wil zijn, want het internet veranderd sneller dan we elke keer weer voor mogelijk houden. Vandaag zijn 'responsive', 'HTML5' en 'CSS3' de buzzwords, morgen kunnen dat weer hele andere termen zijn.
 
Ons Team
Van bedrijfskundige tot hardcore developer en van designer tot projectmanager. Al onze collega's werken in teamverband altijd aan het bereiken van de doelstellingen van onze klanten. Hoge kwaliteit is het uitgangspunt, maar daarnaast zijn ook duidelijke communicatie en snelheid voor onze relaties, dus ook voor ons, essentieel. Lees bij Testimonials of onze klanten daar hetzelfde over denken.

Recente vacatures