Factif


Factif ontwikkelt oplossingen voor verschillende E-commerce concepten en alles wat daarbij komt kijken. Zoals marketing management, voorraad beheer, fulfillment, betaling, etc. Ze ontwikkelen zowel b2b als b2c E-commerce oplossingen. Daarbij maken ze zowel gebruik van Open Source en Open Standards. Deze standaarden vullen ze aan met zelf ontwikkelde oplossingen.

“De aanpak van Factif is gericht op alle aspecten die een site succesvol maken. Dit varieert van zoekmachine optimalisatie tot het bouwen van een webshop of website of het onderhouden van een actieve community.”

Banner

breaker


Over Factif


Het succes van een webshop begint met het besef dat ze een middel is om de doelstellingen van de organisatie te (helpen) bereiken. Deze doelen kunnen bereikt worden door tijd en aandacht aan dit middel te geven. Door deze werkzaamheden te koppelen aan elkaar ontstaat er een succesvolle strategie om het middel website optimaal bij te laten dragen aan de organisatiedoelstellingen.

Vinden - Wie wil je graag op je webshop krijgen, hoe doe je dat en hoe zorg je ervoor dat dit er zo veel mogelijk zijn. Dit kan door het optimaliseren van de site voor Google, maar ook door het inzetten van sociale media, andere (offline) media of het plaatsen van verwijzingen van naar de site via bijvoorbeeld campagnes.

Boeien - Een bezoeker is nog geen klant. Op het moment dat de bezoeker de site opent beslist hij/zij razendsnel of er wat te halen valt. Om dit proces te beïnvloeden verfijnen ze bij Factif de website steeds verder om dat ene doel: verkopen/leads/informatieverstrekking zo vaak als je van te voren hebt bepaald realiseren.

Binden - Een trouwe gemeenschap gevormd door tevreden klanten is de beste (en misschien enige waardevolle) online reclame. Om deze groep te behouden is het noodzakelijk dat ze gebonden worden aan de website. Door regelmatig de site te vernieuwen met interessante content. Via sociale media als Twitter, Facebook en Google+ blijf je in contact met je doelgroep en heb je een podium om op positieve wijze aandacht voor je website te genereren.

breaker

 
Klanten en projecten

 

 Sfeer

breaker


Werken bij Factif


Factif is een klein bedrijf (8 medewerkers) met een grote diversiteit in opdrachten en klanten. De focus ligt op de ontwikkeling van “Succesvolle webshops” voor klanten, waardoor je te maken krijgt met zowel de technische als commerciële aspecten van het internet. Factif is volop in ontwikkeling en jij kan hier een belangrijke bijdrage in leveren.

“Factif biedt je een marktconform salaris en een 1-jarig contract, dat bij wederzijdse tevredenheid wordt verlengd voor onbepaalde tijd.”

breaker


Waar zit Factif?

Locatie

 

          

Recente vacatures