EyeOn is een consultancy bureau en helpt bedrijven met het ontwerpen, uitvoeren en verbeteren van planning processen. De afgelopen jaren hebben ze een goede reputatie opgebouwd met onder andere Heineken, Abbott, Johma, Philips en Damen Shipyards Group.

Banner
breaker

Over EyeOn

Als planning experts helpt EyeOn bedrijven door constant het planningsproces en de uitvoering te verbeteren. Het succes van EyeOn is te danken aan de vijf core values;

  • Thought leadership: ze onderzoeken constant nieuwe methodes en technieken. Zo heb je bij EyeOn zogenaamde LAB sessie's, waar je compleet vrij wordt gelaten om te werken aan projecten waarvan jij denkt dat het bedrijf vooruit kan helpen
  • Vrijheid: de vrijheid van medewerkers staat centraal bij EyeOn. De tijd die je spendeert op het kantoor staat niet gelijk aan hoe succesvol je bent. Je bent dus verantwoordelijk voor je eigen planningen.
  • No-nonsense: grote lange rapporten met daarin advies ga je bij EyeOn niet vinden, daarentegen wordt er veel tijd gestopt in het analyseren van pijnpuntenom vervolgens aan de gang te gaan met de oplossing.
  • Plezier: plezier in het werk staat bij EyeOn voorop. Iedereen heeft een passie voor planning en prognoses en voor het verbeteren hiervan.
  • Drive for success: klanten helpen om nog succesvoller te worden is wat EyeOn doet en waar ze goed in zijn.

EyeOn heeft dit jaar voor de vierde keer de EyeOn Planning Inspiration Day georganiseerd. Op dit evenement worden ongeveer 350 deelnemers uitgenodigd die 20 nationaliteiten representeren voor ongeveer 200 leidende bedrijven. Met presentaties van verschillende belangrijke sprekers over toekomstige trends en belangrijke veranderingen in de markt, is het een evenement waar veel inspiratie uit kan worden gehaald. 

11 vacatures

Quality and Development Manager bij EyeOnAARLE-RIXTEL32227
Medior Data Scientist Planning & Forecasting bij EyeOnAARLE-RIXTEL31006
Medior Data Scientist Planning & Forecasting bij EyeOnAMSTERDAM31625
Senior Data Scientist Planning & Forecasting bij EyeOnAARLE-RIXTEL31626
Senior Data Scientist Planning & Forecasting bij EyeOnAMSTERDAM31005
Junior Consultant Planning Solutions bij EyeOnAMSTERDAM31995
Junior Consultant Planning Solutions bij EyeOnAARLE-RIXTEL32001
Medior Consultant Planning Solutions bij EyeOnAMSTERDAM30997
Senior Consultant Planning Solutions bij EyeOnAMSTERDAM30998
Senior Consultant Planning Solutions bij EyeOnAARLE-RIXTEL30999
Medior Consultant Planning Solutions bij EyeOnAARLE-RIXTEL31000