TOP WERKGEVER

Evalan


Evalan ontwikkelt, implementeert en beheert innovatieve IoT-oplossingen. Deze worden op maat gemaakt, van sensor tot user interface: Evalan zorgt dat het IoT-netwerk van de klant doet en levert wat deze ervan vraagt.

Banner

breaker


Over Evalan


Evalan werkt al met telemetrie sinds begin jaren ’90. Toen telemetriesystemen voor het eerst grootschalig werden ingezet. Tegenwoordig wordt telemetrie veelvuldig ingezet in het Internet of Things: het (tijdelijk) verbinden van apparaten met internet om gegevens uit te wisselen. Apparaten die met sensoren data verzamelen, objecten monitoren en processen managen. 

Datamanagement is essentieel bij IoT. Want de verzamelde gegevens leveren vaak veel informatie en inzichten op. Met behulp van datamining-technieken, machine learning, specifieke algoritmes en predictive analytics, helpt het team van Evalan de klant de maximale waarde uit zijn data te halen. Deze gegevens worden gepresenteerd via een op maat gemaakte web portal. Geschikt voor computer en smartphone. De data kan direct gedeeld worden met het bedrijfssysteem en kan volledig geïntegreerd worden indien nodig.

Na oplevering van een IoT-systeem, of na aanpassing van een bestaand systeem, bepaald de klant in hoeverre Evalan het blijft beheren. Ook dit aspect van de dienstverlening is op maat. Het komt er echter op neer dat de IoT-netwerken veilig blijven werken en de data leveren die de klant nodig heeft.

"Evalan streeft naar een langdurig partnerschap, waarbij waarde toegevoegd blijft worden aan de systemen en processen van de klant."

breaker


Klanten en projecten

De door Evalan ontwikkelde oplossingen zijn op dit moment actief in 50 landen op 5 continenten. Een aantal projecten zijn:

  • Systemen om voorraden, bewegend bezit, leidingen etc. nauwkeurig in de gaten te houden;
  • Sensor-netwerken om het binnenklimaat van gebouwen te monitoren en aan te sturen;
  • Toepassingen om prestaties van machines te meten;
  • Medische oplossingen om patiënten op afstand te monitoren;
  • Sensor-netwerken om bedrijfsprocessen te monitoren en te beïnvloeden.

Evalan werkt samen met een groot aantal internationale partners, waaronder Philips, Bristol-Myers Squibb , Boehringer Ingelheim, GGD Gelderland Midden, GGD Utrecht, Sint Lucas Andreas Ziekenhuis, Rode Kruis, Novartis, LUMC, Haga Ziekenhuis, Albert Schweitzer Ziekenhuis, SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland), Queen Mary University, AZ Dalmiaan, CHRU Tours, University of Zurich (UZH), SICS (Swedish Institute of Computer Science), Czech Technical University Prague en VU (Vrije Universiteit Amsterdam). Daarnaast heeft Evalan IoT-oplossingen ontwikkelt voor:


klanten

breaker


Werken bij Evalan


Hou je ervan om dingen te creëren? Vind je het leuk om nieuwe technologieën en technieken te leren? Ben je gemotiveerd om jezelf steeds te verbeteren en vind je het leuk om uitgedaagd te worden?

Als je antwoorden JA! zijn, dan is Evalan wellicht iets voor jou!

Bekijk de huidige vacatures van Evalan op Bonque.nl.

Medewerkersbreaker


Waar zit Evalan?

Evalan is gevestigd in Amsterdam. Het pand van Evalan is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Evalan is gevestigd in het centrum van Amsterdam, hierdoor zijn er beperkte parkeermogelijkheden. 

Locatie

 

          

Recente vacatures