Home /
EuroSort BV

TOP WERKGEVER: EuroSort BV

EuroSort is een innovatief en succesvol bedrijf. Zij leveren sorteersystemen welke vervolgens worden geleverd aan system integrators.

"Plug and play"

EuroSort is gespecialiseerd in het produceren van sorteersystemen voor verschillende applicaties, inclusief ordervervulling, retourneren, postsorteringen, formeren van pakketten en bijvulling van winkels. 

breaker

Over EuroSort

Het bedrijf gelooft in eenvoud, wanneer mogelijk. Ze fabriceren hun sorteermachines als “plug and play” machines, simpel en robuust. Als een erkende leider van de nieuwste technologie in Bombay, moedigt EuroSort klanten wereldwijd aan om hun uit te dagen met problemen, benodigdheden en projecten. EuroSort Systems, levert samen met partners systemen dat het proces optimaliseren. Het bedrijf zorgt voor meer efficiëntie, minder ruimtebeslag en het verbetert de productiviteit.

EuroSort is altijd op zoek naar manieren om hun systemen effectiever, economischer en simpeler te ontwikkelen. Daarom hebben ze een R&D-center in Amsterdam opgericht. Op deze manier kunnen ze de beste machines ontwerpen en ontwikkelen.

breaker

Projecten

EuroSort werkt met verschillende branches. Hun producten hebben ze verdeeld in zeven verschillende categorieën:

  • Post en restmail
  • Mode accessoires
  • E-commerce
  • Kleding
  • Farmaceutische producten
  • Boeken
  • Dozen

breaker

Werken bij EuroSort 

EuroSort wordt omschreven als een stabiele en groeiende organisatie, maar ook als een innovatief en succesvol bedrijf. In het bedrijf kan men gebruik maken van opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast is er voor de werknemers ook een aantrekkelijke bonusregeling. EuroSort is een flexibele werkgever die begrijpt dat een goede verhouding tussen werk en privé belangrijk is. Daarom zijn er flexibele werktijden mogelijk. 

breaker

Waar zit EuroSort?

Het kantoor van EuroSort is gelegen in het zuidoosten van Amsterdam, op het industrieterrein van Weesp. Het bedrijf is makkelijk bereikbaar via de provinciale weg N236, met een mooi uitzicht op de Kanaaldijk. 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons