TOP WERKGEVER

Ecedo


Ecedo is een specialistisch en kennisgedreven ICT-bedrijf dat al ruim 10 jaar actief is binnen de energiemarkt. Klanten zijn over het algemeen energiebedrijven en andere innovatieve nieuwkomers in de energiemarkt.

Ecedo 1

breaker


Over Ecedo


Ecedo levert (maatwerk) software en ondersteunt haar klanten bij het uitwerken en inrichten/uitvoeren van hun bedrijfsprocessen. Het bedrijf bestaat momenteel uit twee oprichters/eigenaren met achtergronden in informatica en bedrijfskunde. Voor de ontwikkeling van de applicatie en de interactie met de klant werken ze samen met een aantal geselecteerde partners.

Werkwijze Ecedo zit dicht tegen haar klanten aan om directe feedback te krijgen op het gebruik van het systeem en de interactie met de markt- en financiële processen. Ze werken samen met hun klanten aan (nieuwe) oplossingen, aanvullingen en verbeteringen van het systeem. De meeste klanten hebben interne ICT-afdelingen, en Ecedo werkt daar nauw mee samen om de oplevering van nieuwe diensten en producten zoveel mogelijk synchroon te laten verlopen.

Platform Een groot deel van de klanten van Ecedo maakt gebruik van het volledig in-huis ontwikkelde (SaaS) platform voor energiebedrijven. Met behulp van dit platform kunnen de klanten zelfstandig alle door de sector verplicht gestelde backoffice processen uitvoeren.

De software bevat onder andere functionaliteiten en modules voor:

  • CRM
  • Calculatie
  • Facturatie
  • Energie-inkoop
  • Workflowmanagement
  • Data-uitwisseling met andere partijen en applicaties.


Verder is de applicatie uitgebreid met diverse innovatieve modules op het gebied van crowdfunding en duurzaamheid.

Ecedo 2 

breaker


Werken bij Ecedo


Bij Ecedo innoveren ze continu hun eigen producten en staan ze open voor jouw ideeën. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een zelfstandige positie in de markt veroverd en met recente nieuwkomers is een toenemende groei ingezet.

De doelstelling is om deze groei voort te zetten door klanten zo goed mogelijk te faciliteren in het uitbreiden van hun klantportfolio. Dit vraagt betrokkenheid en flexibiliteit om met hen mee te bewegen in de acties om zich te onderscheiden in de markt.

Word jij enthousiast van deze missie en ben je bovendien een echte teamplayer? Dan is Ecedo misschien wel hét bedrijf voor jou.

Ecedo 3

breaker


Waar zit Ecedo?


Ecedo ligt in het Noorden van ons land. Het kantoor is gevestigd in het mooie, groene Gieten, op een steenworp afstand van de Drentse hoofdstad Assen. Het pand staat midden in het dorp, op de zogenaamde ‘Brink’. Ecedo is gemakkelijk te bereiken per auto en ook is er voldoende parkeergelegenheid.

Edeco 4

 

          

Recente vacatures