TOP WERKGEVER

e-Wings ICT

Ontwikkeling en innovatie, dat is waar e-Wings ICT voor staat. Ruime ervaring in de uitzendbranche door vertaald in software. De ondernemer zal direct het verschil merken.

Bannerbreaker

Over e-Wings ICT

Plan4Flex is de planningssoftware van e-Wings ICT. Met deze eigen ontwikkelde software helpt e-Wings ICT bedrijven inzicht te krijgen in hun planning en urenregistratie. Plan4Flex richt zich voornamelijk op bedrijven in de uitzendbranche, maar ook bij bedrijven in de kinderopvang, productie, zorg, agri & food en logistiek.

Het uitgangspunt is dat ze klanten in staat stellen om veel geld te verdienen met het optimaliseren van het operationele proces. Dat betekent dat e-Wings ICT de focus legt op het automatiseren van de planning. Door minder fouten te maken en te automatiseren wat maximaal haalbaar is, ontstaat inzicht in de mogelijkheden om efficiënter te opereren.

Partnersbreaker

Klanten

E-Wings ICT werkt voornamelijk met klanten uit de uitzendbranche. Verder werkt e-Wings ICT ook samen met bedrijven binnen de agri- en food sector, kinderopvang, logistiek, beveiliging en verschillende toepassingen in de zorg. 

Partnersbreaker

Werken bij e-Wings ICT

Met het jonge team zet e-Wings ICT zich iedere dag in om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en nieuwe ontwikkelingen in de markt en in de branche te verwerken in hun ICT-producten. Het bedrijf groeit snel. De platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen. De sfeer is het beste te omschrijven als open en informeel, waarbij er ook voldoende ruimte is jezelf verder te ontwikkelen.

sfeerbreaker

Waar zit e-Wings ICT?

Het kantoor van e-Wings ICT is gevestigd in het noordwesten van 's-Hertogenbosch. Het bedrijf is gemakkelijk bereikbaar met de auto via de A59. Verder is er een bushalte op loopafstand van het kantoor. 

Locatie

Recente vacatures