Home /
E-mergo

E-mergo

E-mergo is een jong, ambitieus en kennisintensief bedrijf gespecialiseerd in business intelligence. Onze klanten bestaan onder andere uit grote spelers als Schiphol, Rijk Zwaan, Heembouw, Connexxion en Dura Vermeer. Onze producten en diensten zijn erop gericht om de opdrachtgever te helpen nieuwe inzichten uit hun data te verwerven.

E-mergo hecht veel waarde aan gecertificeerde collega's en het volgen van de trends in de markt. Onze huidige klanten waarderen ons vanwege de kennis die wij inbrengen en de manier waarop wij deze overdragen. Anderen omschrijven ons als betrouwbaar, betrokken en zeer gedreven.

Binnen het bedrijf is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Met trainingen en georganiseerde sessies houden collega's elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. E-mergo houdt kennisdeling hoog in het vaandel.

Onze bedrijfsvoering bouwt op drie pijlers:

Kwaliteit
Wij zijn continu bezig met het optimaliseren van de kwaliteit van onze totale dienstverlening.

Pragmatiek
Door intensief samen te werken, worden de beste resultaten geboekt. Wij streven altijd naar de beste oplossing met de beste middelen.

Sportiviteit
In de loop der jaren zijn sportieve activiteiten met onze collega's, klanten en andere bekenden uit ons netwerk één van de bindende cultuurwaarden geworden.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons