Home /
Dutchworld

TOP WERKGEVER: Dutchworld


Dutchworld levert softwareoplossingen voor e-business. Als technisch bureau verleent het service op het gebied van interactieve websites, frontend en backend webapplicaties, gegevensintegratie en internetmarketing voor serieuze opdrachtgevers.

Banner

breaker


Over Dutchworld


Dutchworld ondersteunt zijn opdrachtgevers met geïntegreerde e-businessoplossingen die functioneren. Al jarenlang leveren de ervaren professionals van Dutchworld softwareoplossingen voor de cloud. Applicaties met waarde, omdat ze online klantprocessen optimaliseren.

Met een gedreven team van is Dutchworld actief voor zakelijke dienstverleners, maak- en handelsbedrijven en (r)e(-)tailers binnen het MKB. Bedrijven en organisaties met grensoverschrijdende ambities kunnen eveneens bij Dutchworld terecht.

Opdrachtgevers zijn gebaat bij sterke software en goede oplossingen. En die levert Dutchworld. Hoe? Afgestemd op de doelstellingen van opdrachtgevers zorgt Dutchworld voor een passende e-business-strategie. In dit traject biedt Dutchworld advies tot aan projectrealisatie; support tot aan online marketing. En de nearshore-vestiging maakt het mogelijk dit doen tegen aantrekkelijke condities. En dan is er dus succes!

Daarom kijken ze uit naar opvallende en talentvolle softwareprofessionals uit bij voorkeur Amersfoort en omgeving, om hun team te versterken.

over

breaker


Klanten en projecten


Dutchworld werkt niet alleen vóór, maar ook mét opdrachtgevers. 'Betrokken en betrouwbaar tot de laatste bit', is hun motto. Het bedrijf heeft zich al bewezen bij onder andere:

klanten

breaker


Werken bij Dutchworld


Dutchworld is een bedrijf met gedreven web-, interactie- en softwarespecialisten. Deze specialisten maken renderende, frictieloze internetoplossingen voor klanten. Werken bij Dutchworld betekent samenwerken in multidisciplinaire teams, bestaand uit gedreven professionals. Elk teamlid werkt vanuit zijn eigen expertise mee aan de realisatie van e-commerceprojecten, integratieprojecten en businessapplicaties.

“Always on, always improving!”

Dutchworld biedt als IT-werkgever mooie kansen voor ambitieuze professionals. Het bedrijf gaat graag met nieuwe kandidaten om de tafel zitten om de voorwaarden voor een optimaal dienstverband bespreekbaar te maken.

Medewerkers

breaker


Sfeerimpressie


Binnen Dutchworld staat het klantresultaat nadrukkelijk centraal. De focus ligt daarom op een prestatie vanuit professionaliteit en servicebewustzijn. Gedrevenheid om tot het gaatje te gaan om de afgesproken oplossing te realiseren. Heldere communicatie zonder poespas.

Met de nodige losheid, humor of excentriciteit om de klantsituatie vanuit een ander perspectief te bekijken, zorg jij ervoor dat jouw oplossingen en jouw inzet je een ongekende meerwaarde geven voor de opdrachtgever.

breaker

 

Waar zit Dutchworld?


Dutchworld is gevestigd in Amersfoort, op zo’n 10 minuten lopen van het station en op 5 minuten lopen van de gezellige binnenstad. Het bedrijf is zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Het kantoor is te vinden aan de Brabantsestraat 17 (unit 2.33).

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons