TOP WERKGEVER

Dufaco ICT

Dufaco is een dynamisch bedrijf dat betrouwbare en toekomst vaste oplossingen biedt op het gebied van ICT, mobiele- en vaste telefonie. En met succes! Dufaco heeft klanten in heel Nederland en vele bedrijfstakken. Zakelijk internet en ICT regel je héél slim bij Dufaco! 

Vanadgroup3

Over Dufaco

Voor honderden werkplekken bij vele bedrijven regelen en beheren zij zakelijk internet en ICT. Dat doet Dufaco al járen. Niet alleen levert hun dat blije klanten op, maar als team zitten zij daardoor boordevol kennis en kunde. Maak hiervan gebruik en zet het in voor je bedrijf. Binnen een mum van tijd weten zij namelijk precies welke zakelijke internet oplossingen handig zijn in jouw organisatie. En op het gebied van ICT zijn zij bedreven in het installeren, integreren en beheren van tientallen applicaties. Denk hierbij aan Microsoft, Apple, HP, Cisco, Sonicwall en broadsoft VoIP systemen.

Al die zakelijke internet- en ICT-oplossingen zijn leuk en aardig, maar het moet ook betaalbaar blijven. Daarom doen zij vaak eerst een inventarisatie. Bijvoorbeeld, van welk zakelijk internet maakt je bedrijf gebruik en wat kan voordeliger? Met welke applicaties wordt er gewerkt en wat kan gemoderniseerd worden tegen gunstigere tarieven? Welke nieuwe technologieën passen bij je bedrijf en wat voor een kostenbesparing levert dat op? Deze inventarisatie is vaak een eyeopener, omdat de wereld van internet en ICT snel verandert. Je krijgt snel inzicht in welke oplossingen slim en kostenbesparend zijn.

Werken bij Dufaco

Dufaco is gevestigd in Nieuwegein (Utrecht). Er werken gedreven professionals die het belang van de klant voorop stellen.
Werken bij Dufaco is kiezen voor een jong, dynamisch bedrijf met een eigen cultuur. Ze kijken voortdurend hoe de service beter kan. Dat alles in een informele sfeer. Geen stropdassen, wel opgestroopte mouwen. Een sfeer waarin je jezelf ontwikkelt en ambities realiseert.

Waar zit Dufaco?

Met zowel de auto als het openbaar vervoer is het adres van Dufaco op Limburghaven 2a te Nieuwegein goed te bereiken. 

Recente vacatures