DSE Automatisering


DSE Automatisering is een all-round ICT-bedrijf dat actief is op het gebied van (kantoor-)automatisering en informatietechnologie.

"Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar."

Banner

breaker


Over DSE Automatisering


Binnen DSE Automatisering zijn 3 bedrijven actief. Ieder bedrijf kent haar eigen aanbod van diensten en producten. De synergie maakt DSE tot een aantrekkelijke partner op het gebied van automatisering.

  • DSE Software
  • DSE Services
  • 10ForIT.


Onderscheidend vermogen

Omdat bedrijven tegenwoordig kunnen kiezen uit een groot aanbod specialisten, is onderscheidend vermogen essentieel. DSE Automatisering staat voor 'Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar'. Daardoor kan er gestaag worden gebouwd aan de loyale groep specialisten als medewerkers en opdrachtgevers. Duurzaamheid is niet alleen van toepassing op de voor het bedrijfspand gebruikte materialen en voorzieningen.

Kwaliteit voorop
DSE Automatisering staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Van de keuze voor partners voor hardware en software, tot het aantrekken van de allerbeste specialisten op hun vakgebied: bij alle beslissingen en keuzes is kwaliteit de belangrijkste, richtinggevende factor.

over

breaker


Klanten en projecten


Van een klein project naar een jarenlange samenwerking. Investeren in echte betrokkenheid en het leren begrijpen van opdrachtgevers en hun zorgen. DSE Automatisering werkt vol trots voor al haar klanten. Van startende lokale ondernemers en middelgrote regionale MKB’ers, tot bekende en landelijk opererende bedrijven. 

Bekijk hieronder een greep uit de mooie mix van opdrachtgevers die DSE kent voor de 3 bedrijven DSE Software, DSE Services en 10ForIT.

 

  • PostNL
  • Tentoo
  • BUKO
  • Patina
  • Ziggo
  • Eneco.

 

klanten

breaker


De specialisten van DSE


De kwaliteit van een ICT-bedrijf als DSE Automatisering wordt met name bepaald door de mensen die er werken. Ze zijn niet alleen kundig in hun eigen vakgebied, maar ook betrokken bij hun werk en hun klanten. Bovendien zijn ze stuk voor stuk betrouwbaar en bevlogen om het beste uit zichzelf te halen.

Bijna 40 ervaren specialisten
DSE Automatisering hecht aan duurzaamheid. Niet alleen in het gebruik van materialen. Maar vooral in de relaties met opdrachtgevers en medewerkers. De gestage groei heeft DSE gemaakt tot het bedrijf dat het nu is. Een aansprekende all-round ICT-specialist in de regio IJmond, Alkmaar en Haarlem. Met bijna 40 medewerkers behoort het bedrijf bovendien tot de grotere automatiseerders in Nederland.

Bedrijven en expertises
De kennis binnen het bedrijf is breed. Met achtergronden in informatica, elektrotechniek, werktuigbouw, logistiek en wiskunde worden de verschillende functies in het bedrijf ingevuld. De expertises worden ingezet in twee bedrijven binnen DSE Automatisering: DSE Software en DSE Services.
De koppeling van kennis, ervaring, betrokkenheid en drive maken van DSE Automatisering een dynamisch bedrijf dat goed in staat is alle voorkomende ICT-vraagstukken te doorgronden en op te pakken.

banner

breaker


Werken bij DSE Automatisering


DSE-medewerkers vertegenwoordigen veel competenties. Achtergronden in de informatica, elektrotechniek, werktuigbouw, logistiek en wiskunde zorgen, in combinatie met veel praktijkervaring, voor een ICT-bedrijf met een prettige en kundige werksfeer. Alle professionals zijn continu bezig zichzelf te verbeteren.

DSE Automatisering is voortdurend op zoek naar nieuw talent: slimme, betrokken en betrouwbare ontwikkelaars, in staat om vraagstukken rondom automatisering helder te analyseren en vervolgens praktische oplossingen te ontwikkelen.

Wat wordt er geboden?
Een afwisselende baan in een team met enthousiaste collega’s. Ze bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat kennis belangrijk is in hun vakgebied, bieden ze mogelijkheden voor het volgen van diverse cursussen en opleidingen.

werken bij

breaker


Waar zit DSE Automatisering?


Je vindt DSE Automatisering in Beverwijk; om precies te zijn aan Schieland 9. Het pand is gemakkelijk te bereiken via de A9, maar ook het openbaar vervoer biedt mogelijkheden: station Beverwijk ligt niet al te ver weg, en ook stopt buslijn 59 vlak bij het pand.

Locatie

 

          

Recente vacatures