Home /
Dotcontrol

TOP WERKGEVER: Dotcontrol

DotControl Webbased Solutions, is een webdevelopment bedrijf, gespecialiseerd in website en (mobile) web-application development, event management-applicaties, e-commerce en e-marketing (banners, games en mailings).

Bannerbreaker


Over DotControl


DotControl is een groep van oer-Rotterdamse internetbedrijven die zich richt op de realisatie van de digitale ambities van de klant. Het team van 50 #digitalheroes gaat iedere dag voor de beste en meest creatieve digital experiences. Dat is de passie van DotControl. De klant wordt van vraagteken naar glimlach gebracht. Daar draait het volgens DotControl om: het blij maken van de klanten.

Digital Hero Structuur

De Digital Hero Structuur van DotControl zorgt ervoor dat iedereen - zowel klant als medewerker - extreem efficiënt met elkaar kan samenwerken."No Hassle" noemt DotControl dat. Het team bestaat uit specialisten met passie voor hun vakgebieden. Het bezitten van de cultural-fit is net zo belangrijk als het bezitten van de ultieme skillset: iemand kan nog zo goed zijn, maar als het geen spontaan, gezellig, vriendelijk en gepassioneerd persoon is, dan word je als klant alsnog niet blij van de samenwerking.

Geen overhead

Bij DotControl hebben ze geen projectmanagers. Het team heeft geleerd dat iedereen er blijer van wordt als je rechtstreeks schakelt met de juiste persoon. Daarom maakt DotControl gebruik van SCRUM binnen de projecten. De klant is onderdeel van het team. De aanvoerder (team-lead) stuurt het team en de coach (scrum-master) zorgt ervoor dat de wedstrijd (sprint) op de juiste manier en op de juiste tijd en plaats gespeeld wordt.

"Delivering Digital Happiness."

Growth Hackers

We leven in een disruptieve wereld, een wereld waarin alles dat digitaal wordt exponentieel kan groeien. Dit vraagt om een ander manier van denken. Je moet het spelletje snappen. DotControl snapt het en brengt de klant de kennis, systemen en handjes om exponentieel te kunnen groeien. DotControl is geen leverancier, maar een onderdeel van het team van de klant. DotControl vindt dat de klant geholpen moet worden om een growth hacker te worden: dat is cruciaal voor duurzame exponentiële groei.

Geen diva's

Binnen alle bedrijven van DotControl geldt het No Diva's motto. DotControl is van mening dat niemand het leuk vindt om met diva's te werken. Het team bestaat uit gewone mensen die met beide benen in de Rotterdamse modder de beste digital experiences maken. 

breaker


Klanten en projecten

DotControl werkt voor veel mooie merken, en is daar best een beetje trots op. Waar het bedrijf eigenlijk nog trotser op is, is het feit dat het allemaal lange-termijn relaties zijn, omdat de klanten blij worden van de producten en diensten van DotControl. Klanten zijn onder andere:


klantenbreaker


Werken bij DotControl


De 50 #digitalheroes van DotControl willen altijd leren en stoppen elke dag al hun passie in het maken van de beste digitale gebruikerservaringen. Het hele team streeft naar de perfecte balans tussen techniek en design. Bij DotControl zijn ze altijd op zoek naar het beste. Heb jij dezelfde passie en wil jij een gevarieerde en uitdagende een job bij één van de snelst groeiende digital agencies van Nederland? Wil jij online ambities waarmaken en word je ook zo blij van happy customers?

Dan wil DotControl jou graag eens ontmoeten! Om mooie dingen te kunnen blijven maken heeft het bedrijf verschillende vacatures uitstaan, voor uiteenlopende functies. Ongeacht de functie mag je in elk geval rekenen op het volgende:

  • Een werkplek op een toplocatie (ook volgens UNESCO!) in een World Heritage Site: de Van Nelle Fabriek in Rotterdam
  • Een open bedrijfscultuur
  • Leuke, gezellige collega's die net zo graag als jij mooie dingen maken
  • ...maar buiten werktijd om ook graag samen lunchen, uitjes organiseren en borrelen
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een marktconform salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring

Een lange termijn relatie begint bij een kopje koffie, of zoals we in Rotterdam zeggen 'een bakkie'. We doen dan ook graag 'een bakkie' met je om naar jouw ambities te luisteren.

Bekijk de huidige vacatures van DotControl op Bonque.nl.

Medewerkersbreaker


Waar zit DotControl?

DotControl is gevestigd in een heuse UNESCO World Heritage Site: de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons