Home /
Dockbite

TOP WERKGEVER: Dockbite

Dockbite is de technische partner gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve online tools. Of het nu gaat om een mobiele applicatie of een high-end (web)applicatie, Dockbite ontwikkelt flexibele en robuuste oplossingen. Dockbite heeft inmiddels tien jaar ervaring opgedaan op online vlak en bestaat momenteel uit een team van een tiental technische specialisten.

breaker

Over Dockbite

Mobiel internet gebruik heeft inmiddels bijna 60% aandeel weten te bemachtigen. Deze trend zet zich voort. Door veel complexe applicaties en high-end websites met allerlei externe koppelingen te ontwikkelen, heeft Dockbite een visie gecreëerd over hoe data-uitwisseling mogelijk gemaakt zou moeten worden. Sociale netwerken, nieuwe (online en mobiele) technieken, ontwikkelmethodieken en mobiele randapparatuur zou bedrijven meer moeten kunnen bieden op het gebied van interactie met klant en haar data met behulp van bestaande CRM, ERP-tools of met nieuw te ontwikkelen tools. Hier speelt Dockbite op in met behulp van multi-channel ontwikkeling; desktop, web en mobiel.

Het bedrijf gaat verder dan alleen ontwikkelen. Belangrijk is om vooraf goed na te denken wat het doel is van de inzet van de applicatie. Men kan wel een app laten ontwikkelen, omdat het nu een trend is, maar wat wil we er bereikt worden? Dockbite denkt graag met de klant mee over optimalisatie van bijvoorbeeld bedrijfs- of salesproces met de inzet van online tools die ook geschikt zijn op mobiele randapparatuur.

Dockbite is ervaren met Agile ontwikkeling en het implementeren van Salesforce. Dockbite heeft ervaring met het koppelen van systemen als Salesforce, Dynamics, Exact Online en SEPA platformen van banken.

breaker

Klanten en projecten

Dockbite ontwikkelt innovatieve online (CRM) tools, mobiele applicaties, iPad applicaties, high-end websites en portals, om meer rendement uit een bedrijf te halen.

Momenteel werkt het bedrijf met:

breaker

Werken bij Dockbite

Bij Dockbite kom je te werken in een flexibele en jonge omgeving. Er wordt ruimte gemaakt voor ontwikkeling op technisch inhoudelijk vlak. Daarbij krijgen werknemers een zeer goed salaris en opleidingsmogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen in het vak. Ondanks dat Dockbite ambitieus is als een team, halen zij ook veel plezier uit het werk. 

breaker

Waar zit Dockbite?

Het kantoor van Dockbite is gevestigd onder het centrum van Rotterdam, vlak boven de Nieuwe Maas. Met uitzicht op de Erasmusbrug en op loopafstand van de Blaak is het een leuke nieuwe werkomgeving. Daarnaast is het bedrijf ook goed bereikbaar met het Rotterdam Blaak Station om de hoek. 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons