Home /
Docdata Payments

Docdata Payments

Docdata Payments is een collecterende payments service provider, opgericht op 5 januari 2000 onder de handelsnaam Triple Deal. In mei 2007 werd Triple Deal onderdeel van DOCdata e-Solutions Group en werd de bedrijfsnaam gewijzigd in Docdata Payments. Docdata Payments is onderdeel van het beursgenoteerde DOCDATA N.V.

Het beursgenoteerde DOCDATA N.V. bestaat uit twee “lines of business”:

E-commerce service bedrijf Docdata is een Europese marktleider met een sterke basis in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Docdata biedt een volledige e-commerce dienstverlening aan klanten zodat deze succesvol kunnen zijn op het internet.

Technologiebedrijf IAI industrial systems is een hightech systeembouwer gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van systemen voor het zeer nauwkeurig en met hoge snelheid bewerken van verschillende soorten producten en materialen. Klanten bevinden zich wereldwijd in de volgende sectoren: het beveiligen en personaliseren van waarde documenten, het bewerken van zonnecellen en –modules en het bewerken van andere materialen en producten.

 

Recente vacatures

 
 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

 

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij Docdata Payments, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw CV en een duidelijke motivatie. Docdata Payments kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons