TOP WERKGEVER

DIN Solutions

DIN Solutions levert krachtige software-oplossingen voor het mkb en mid-marketbedrijven, op basis van het Microsoft Dynamics-platform. 

"Partner in branchespecifieke ERP-oplossingen"

DIN Solutions maakt configureerbare brancheoplossingen, gebaseerd op Microsoft-technologie. De oplossingen zijn volledig afgestemd op de behoeften van organisaties, in de branches waarin ze actief zijn.

breaker

Over DIN Solutions

DIN Solutions is opgericht in 1982. Kenmerkend binnen de organisatie zijn de korte lijnen en een mensgerichte aanpak. Door de sterke segmentfocus en de inhoudelijke samenwerking met de klanten is het team van DIN Solutions volledig op de hoogte van de specifieke business pains en behoeften binnen de branches waar het bedrijf zich op richt.

DIN Solutions creëert oplossingen voor organisaties die ICT mensgericht maken. Het zijn immers de mensen die rendement moeten halen uit de software die de organisatie gebruikt. De missie van DIN Solutions is om voor de klanten intelligente businessoplossingen te ontwikkelen en deze te implementeren. Hierbij ondersteunt het zijn klanten gedurende het hele proces. Op deze manier worden zowel de klanten als DIN Solutions zelf in staat gesteld om succesvol te zijn. 

DIN Solutions combineert zijn software-oplossingen met branchegerelateerde add-ons, kennis, ervaring en partnerships. Daarmee biedt het bedrijf oplossingen waarmee klanten hun volledige business kunnen ondersteunen.

Certificeringen

DIN Solutions heeft meerdere Microsoft-certificeringen. Deze zijn een afspiegeling van de kwaliteit van de organisatie en de dienstverlening. Door de continue controle van Microsoft is tevens de kwaliteit en betrouwbaarheid van de oplossingen gegarandeerd. DIN Solutions is onder meer Microsoft Gold Certified voor de competentie Enterprise Resource Planning (ERP). De kwalitatief diepgaande relatie met klanten en de continue investering in kennis en ontwikkeling van de medewerkers hebben ervoor gezorgd dat DIN Solutions deze status al sinds 2006 mag dragen.

Daarnaast is DIN Solutions Microsoft Silver Certified voor de competentie Midmarket Solution Provider. Deze certificering betreft de networking- en infrastructurediensten waarmee DIN Solutions zijn klanten ook op technisch gebied ondersteunt. 

De brancheoplossingen van DIN Solutions zijn Certified for Microsoft Dynamics. Deze certificering is de hoogst haalbare accreditatie van Microsoft voor door partners ontwikkelde branchesoftware binnen het Dynamics platform. Het is een kwaliteitskeurmerk voor de oplossingen en de afstemming daarvan op de roadmap van Microsoft.

breaker

Klanten en projecten

DIN Solutions is actief in de sectoren dranken, food en medische hulpmiddelen. 

DIN Dranken 

Met meer dan 25 jaar ervaring in de automatisering en ruim 50 referenties in de drankenhandel en -industrie kan DIN Solutions zich met recht een specialist op het gebied van dranken noemen. Met DIN Dranken voor Microsoft Dynamics NAV kiest de klant voor een bewezen branchestandaard met een solide basis die branchespecifieke vraagstukken kan beantwoorden. Denk aan zaken als nauwkeurige registratie van inhoud, alcoholpercentage, emballage, productschapaangiftes en reserveringen.

DIN Food 

DIN Food voor Microsoft Dynamics NAV is een bedrijfsbrede ERP-oplossing die specifiek afgestemd is op de behoeften van de voedingsindustrie. Binnen de softwareoplossing zijn onder meer tracking & tracing, kwaliteitsmanagement, productspecificaties, EDI en SSCC-labelling geïntegreerd.

DIN Medische Hulpmiddelen 

DIN Solutions is al jaren actief binnen de medische hulpmiddelenbranche. Binnen de organisatie is er gedegen branchekennis aanwezig. Veel spelers in deze branche hebben bijvoorbeeld te maken met zorgverzekeraars, vektisdeclaratie, depotbeheer en pooling, dossiervorming of zorgportalen. Met behulp van de flexibele oplossing van DIN Solutions kan hierin worden voorzien en kan de klant inspelen op de dynamiek binnen de markt.

Een selectie uit de klantenkring van DIN Solutions:

breaker

Werken bij DIN Solutions

Betrokken, betrouwbaar en bekwaam zijn de kernwaarden van de handelswijze van DIN Solutions. In de aanpak en uitvoering van projecten, binnen het teamwork met collega’s en in de relatie met klanten brengt DIN Solutions deze kernwaarden in praktijk. De organisatie telt momenteel 38 medewerkers en is op zoek naar talentvolle developers die het team kunnen versterken.

DIN Solutions biedt jou een marktconform salaris, bepaald aan de hand van je opleiding en ervaring. Je krijgt een auto van de zaak en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Hiervoor biedt het bedrijf uitstekende opleidingsmogelijkheden. De functies die DIN Solutions biedt, zijn afwisselend van karakter. Je zult aan de slag gaan voor veel verschillende opdrachtgevers en werken aan diverse projecten, binnen een prettige omgeving met een informele werksfeer. Je collega's zijn enthousiast en gedreven en werken net als jij met de allernieuwste technologieën.

breaker

Waar zit DIN Solutions?

DIN Solutions heeft twee vestigingen: de hoofdvestiging in Maastricht en een nevenvestiging in Ede. 

          

Recente vacatures