Home /
Delaware Consulting

Delaware Consulting

Delaware is een snelgroeiende, internationale organisatie die geavanceerde oplossingen en services levert aan organisaties die ernaar streven om op een duurzame manier de concurrentie een stap voor te blijven. We helpen onze klanten met hun zakelijke transformatie, waarbij technologie van onze partners, SAP, OpenText en Microsoft wordt toegepast. We blijven onze klanten ondersteunen om wendbaar te blijven en continuïteit te waarborgen. We passen altijd ons duurzame businessmodel toe dat zich richt op lange termijn succes. De toekomstige leiders zijn al onder ons. Zij zijn de drijvende kracht achter het succes van onze klanten en helpen hen zich te onderscheiden van de rest en zich voor te bereiden op morgen.

Delaware biedt een duurzame omgeving met alle mogelijkheden die je nodig hebt om je carrière verder uit te bouwen. Iedere medewerker heeft een persoonlijke counselor om doelen scherp te stellen en je carrière naar een volgend niveau te tillen. Er heerst binnen delaware een informele sfeer en collega’s voelen zich onderdeel van de delaware familie. Door het team gevoel, de flexibiliteit, het ondernemerschap en de ruimte die je krijgt om initiatieven te nemen, weten wij er bij delaware met zijn allen een succes van te maken!

Delaware is gevestigd in Den Bosch en heeft ruim 100 medewerkers in dienst. Door de focus op new business en het succesvol implementeren van projecten is er een duidelijke groeiambitie aanwezig.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons