TOP WERKGEVER

DearNova

DearNova helpt organisaties aan meer en betere klanten.

DearNova is opgericht in het jaar 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 50 professionals. De klanten van het bedrijf bevinden zich in de Nederlandse top 100; DearNova maakt onlineoplossingen voor bijvoorbeeld PostNL, KPN en Ziggo. Het bedrijf ondersteunt zijn klanten in het volledige traject: van advies en conceptualisatie tot ontwerp, realisatie, hosting en support.

breaker

Over DearNova

DearNova helpt bedrijven aan meer en betere klanten. Dat doet het door te kijken wat de behoefte van klanten is en de klantreis in kaart te brengen. Dit wordt vertaald in vernieuwende concepten met een verrassend design en een subliem gebruikersgemak.

De uitgewerkte concepten worden door DearNova omgezet naar slimme en innovatie ICT-oplossingen, waarin het profiel van klanten centraal staat. Het bedrijf ontwikkelt met name voor het web, maar levert ook mobiele applicaties op. Het merendeel van de oplossingen ontwikkelt DearNova op basis van Java en .NET gebruikmakend van de nieuwste technieken en tools, al dan niet met integratie van bestaande producten en systemen.

breaker

Klanten en projecten

DearNova heeft grote klanten in zijn portfolio zitten. Het bedrijf werkt onder meer voor:


breaker

Werken bij DearNova

Projecten bij DearNova zullen anders zijn dan je gewend bent. Aangezien het bedrijf voornamelijk voor grote organisaties werkt, heeft het te maken met zeer complexe ICT-omgevingen. Dat betekent voor de specialisten van DearNova dat projecten hen iedere keer uitdagen om hun grenzen te verleggen en zich te blijven ontwikkelen. Om dit te ondersteunen is er gedurende het hele jaar aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.

Geïnspireerd door Ricardo Semler zijn we bij DearNova aan het bouwen aan een organisatie waarbij de verantwoordelijkheden door alle medewerkers worden gedeeld. Concreet betekent dit dat DearNova bestaat uit een aantal zelfsturende teams waarbij beslissingen zoveel mogelijk binnen de teams genomen worden. Het uitgangspunt is namelijk dat medewerkers het meeste baat hebben bij een gestroomlijnde en goed functionerende organisatie en zelf uitstekend in staat zijn de juiste beslissingen te nemen.

DearNova werkt niet met strakke functieomschrijvingen; deze traditionele methode past niet bij de organisatie. De werkomgeving wordt gekenmerkt door een ontspannen sfeer, waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen in de richting die hen het meest aanspreekt. Op de werkvloer zijn specialisten met flexibele ervaringsprofielen te vinden.

DearNova is ervan overtuigd dat medewerkers de beste prestaties leveren als ze doen waar ze goed in zijn en waar ze plezier in hebben. Met deze instelling word je dan ook behandeld. Daarnaast ontvangt iedereen maandelijks provisie over de door hen gerealiseerde omzet en is er een jaarlijkse eindejaarsbonus, gebaseerd op de behaalde winst.

Tenslotte besteedt DearNova ook aandacht aan de kleine dingen die het werken net even leuker en interessanter maken. Denk aan vijf papadagen voor kersverse vaders, een innovatief kerstgeschenk, met DearNova een (lang) weekend weg, dagelijks genieten van een verzorgde lunch - en meer!

breaker
Waar zit DearNova?

Het kantoor van DearNova is centraal gelegen, in Vianen, net onder de stad Utrecht. Het is makkelijk bereikbaar met de auto, omdat het zich direct naast knooppunt Everdingen bevindt. 

          

Recente vacatures