Home /
Datamex Automatisering

Datamex Automatisering

Datamex Automatisering in Breda is een bedrijf waar jonge mensen zich goed en snel kunnen ontwikkelen. Door korte lijnen en wisselende projecten kom je snel in de gelegenheid om eigen verantwoordelijkheden te pakken. We zijn in staat om een klant een compleet portfolio aan diensten en producten te leveren. Door Microsoft zijn we aangewezen als één van de innovatieve partners op het gebied van Cloud-technologie.

Binnen onze organisatie zijn verschillende disciplines werkzaam:
automatiseringsadviseurs
consultants ( ISAH, Unit4, SharePoint )
system engineers ( infrastructuur )
software engineers ( .NET, SharePoint, Apple, PHP, Progress )

Meer informatie is te vinden op onze website www.datamex.nl.

Als je nog vragen hebt hoor ik ze graag!Steeds vaker wordt hier succesvol de technologie van Microsoft voor ingezet. Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar enthousiaste software specialisten. Je hebt de ambitie om jezelf en het team verder te ontwikkelen. Dit kan door het ontwerpen en bouwen van innovatieve projecten.

 

Recente vacatures

 
 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

 

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij Datamex Automatisering, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw CV en een duidelijke motivatie. Datamex Automatisering kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons