Creetion

Creetion is een high-end ICT-dienstverlener met een sterke focus op SAP-technologie, Proces Orchestratie, Business Proces Management en IT-architectuur.

"Orchestrate your business."

Creetion is ambitieus: het bedrijf richt zich op de top 500 ondernemingen in Nederland en wil aantoonbaar bijdragen aan hun succes.

breaker

Over Creetion

Creetion is sinds 2008 actief. Sindsdien is het bedrijf continu gegroeid, met behoud van de oorspronkelijke focus. Vanaf april 2011 is Creetion officieel SAP-partner op het gebied van NetWeaver.

Het bedrijf helpt klanten bij het verwezenlijken van hun bedrijfsdoelstellingen door processen te stroomlijnen en flexibel te maken. Door dit altijd onder architectuur te doen, beschermt Creetion eerdere IT-investeringen en kan het toekomstgerichte oplossingen op maat realiseren.

breaker

Werken bij Creetion

Creetion is een open en transparante organisatie. Het bedrijf groeit nog altijd, dus er zijn genoeg kansen voor collega's die hun state-of-the-art kennis weten te combineren met collegialiteit en klantgerichtheid. Creetion is voortdurend op zoek naar excellente nieuwe collega's die het verschil willen maken. Voor zowel junioren als ervaren cracks biedt het bedrijf voldoende uitdaging, met volop mogelijkheden.

Naast een uitstekende vergoeding zal jij de mogelijkheid krijgen om het verschil te maken in je eigen vakgebied. Jij zal een beloning en eventuele bonus krijgen voor jouw prestaties, kennis en ervaring. Er is daarnaast een ruim ontwikkelbudget. Het bedrijf gelooft in creativiteit: een goed idee moet de ruimte krijgen om gerealiseerd te worden. Creetion biedt hiervoor de ideale omgeving: een grensverleggende en stimulerende bedrijfscultuur, waarin talent zich kan ontwikkelen.  

breaker

Waar zit Creetion?

Creetion is gevestigd in Oosterhout, op 10 minuten loopafstand van het centrum. Er stopt een bus voor de deur.

          

Recente vacatures